Ahoj už delší dobu se mi ozývá klepání plastu ve výdechu klimatizace u spolujezdce. Problém je, že to nedělá vždy a pořád. Zkoušel jsem jestli na to má vliv klima, ale nemá. Klepá to někdy i při úplně vyplém topení. Je to jako by uvolněný nebo ulomený plast a je strašně mě to s... napadá někoho co by to mohlo být???
díky
Tony aka FUCKER LUCKER in CoD World and LUCKER1984 in WoT Kia cee´d 1,6 CRDi EX+ najeto 118 000 km
Finanční podpora Kia-Club.org CZ: Číslo účtu / kód banky: 2600362987/2010 SK: Příkaz zadejte jako SEPA platbu (nikoliv jako platbu do zahraničí). Pro SEPA platbu je potřeba zadat číslo účtu ve formátu IBAN. IBAN: CZ9220100000002600362987 , BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX
Tak u mazdy to mam opravene. Delal to motorek,ktery prepina klapku ventilace na vnitrni nebo vnejsi okruh. Nevim, jak je to resene u kie,ale v mazde ho najdes hned za schrankou pred spolujezdcem.
Mám odzkoušené, že to dělá přesně od 110 km/hod ví někdo o něčem co se spouští v této rychlosti??? Když zpomalíte pod 110 tak je ticho. Uvažoval jsem ještě nad vibracemi při vyšších rychlostech, ale aby to dělalo tak přesně to se mi nějak nezdá...
Tony aka FUCKER LUCKER in CoD World and LUCKER1984 in WoT Kia cee´d 1,6 CRDi EX+ najeto 118 000 km