Důležité upozornění

:!: Nově je možno si pořídit klubové podložky RZ/SPZ :!:

Více se dozvíte zde https://www.kia-club.org/viewtopic.php?p=195579#p195579

Popraskané predné svetlo

Sekce pro specifické dotazy k vozu cee'd.

Popraskané predné svetlo

Příspěvekod jose939 » 16.10.2013 17:06

Zdravím,
má niekto skúsenosť s popraskaným svetlom? Ja mám popraskané predné pravé svetlo - popraskané svetlo ako keď sa ohne umelina a strieda sa teplo a zima..... V rámci reklamácie odpísali, že ju neuznávajú lebo používam šampón na auto ktorý obsahuje neakú špe.látku a tá to spôsobuje ----podľa mňa chujovina lebo sa to robí len na jednom svetle .... určite som s mojou reklamáciou neskončil...........ak má niekto podobné skúsenosti tak nech napíše......dik. ps auto má 3 roky
jose939 Neuvedeno
Uživatel fóra
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Kia cee'd (2010)
29000 km @ 6.6 l/100km

• Finanční podpora Kia-Club.org
    CZ: Číslo účtu / kód banky: 2600362987/2010
    SK: Příkaz zadejte jako SEPA platbu (nikoliv jako platbu do zahraničí). Pro SEPA platbu je potřeba zadat číslo účtu ve formátu IBAN. IBAN: CZ9220100000002600362987 , BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX

Re: Popraskané predné svetlo

Příspěvekod Pavka » 18.10.2013 12:54

Re: praskanie zadnych svetiel
od Pavka » 14.05.2012 17:21

Zdravím, tak to se tedy nenech odbýt . Já jsem měl to samé na předních světlometech u Magentise, nejdříve to vypadalo jako drobné prasklinky od kamene ale nakonec se mi to udělalo na obou světlometech tak že to vypadalo jako pavučina, praskalo to zevnitř ven. Jel jsem do servisu a reklamoval je. Oni je nafotily ,poslali do prahy na schválení a asi za měsíc jsem měl oba světlomety nové . Přesně po roce co jsem převzal vozidlo . Zkoušely samozřejmě takové věci typu rozdíl teplot, kamen a pod. Tak jsem jim řekl že to není můj problém. Je to totiž problém špatně odlitých dílů světel!!!!!!!!
Kia Magentis II 2.0 CRDi (2010)
Pavka Muž
Fanda vozů Kia
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

14. sraz Kia-Club.org (1) Sponzor (2)

Kia Magentis/Optima II (2010)
115000 km @ 5.5 l/100km

Re: Popraskané predné svetlo

Příspěvekod jose939 » 25.10.2013 07:29

Dik za info nakoniec mi reklamáciu uzanli a vymenia mi diel ale chybu z ich strany si nepriznali, že vraj svelomety umývam agresívnym čistidlom napr. čistiacim prípravkom na disky....blbosť šmejdi...... :evil:
jose939 Neuvedeno
Uživatel fóra

Kia cee'd (2010)
29000 km @ 6.6 l/100km

Zpět na ceed