pekny den prajem..mam kiu ceed 1.4 benzin..mam problem s riadenim..ked idem po rovine a chcem trosku potocit volantom tak sa zasekava a ked nemam nastertovane tok to tiez drhne..nevie mi niekto poradit co to moze byt??robi to to iste aj ked je nestartovane a aj ked neni..dakujem...
Finanční podpora Kia-Club.org CZ: Číslo účtu / kód banky: 2600362987/2010 SK: Příkaz zadejte jako SEPA platbu (nikoliv jako platbu do zahraničí). Pro SEPA platbu je potřeba zadat číslo účtu ve formátu IBAN. IBAN: CZ9220100000002600362987 , BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX
Aj ja som to v poslednej dobe postrehol. Pri rozjazde a jazde po meste je to ok. Ale ako náhle idem konštantnou rýchlosťou 80 - 100 mimo obce a hlavne po rovine, tak keď netočím chvíľu volantom a potom to trochu chcem skorigovať, tak tiež to nejako drhne, seká. Ako náhle to seknutie prekonám a stále krútim volantom, je to v pohode. Pokiaľ znova netočím. Neviem čím to môže byť ...
Kia Cee´d 1,4 CVVT LX 4/2009 Najazdené: 111.111 km
Ja mám tiež tento problém a dosť ma to znervózňuje. Idem po rovnej ceste, chcem korigovať s volantom smer a cítim odpor. Ako keby bol volant prilepený. V servise samozrejme nič necítia. Ja mám taký pocit, že to viac robí, keď v kabíne zakúrim. Ako keby sa voľačo vplyvom tepla rozťahovalo a začalo trieť.
čaute, tiež mi to robí, mám ceed 2010, 1,6 cvvt, a v servise najskôr nahrali nový sw, nepomohlo, postupne sa to začalo zhoršovat, tak som zašiel zase do servisu a napokon priznali, že je problém v stlpiku riadenia, pravdepodobne v elek serve, ktoré je jeho súčasťou, tak mi to uznali v rámci garancie a vymenia to.
Caute Ja mam opacny problem. Volant je uplne 'makky' na kazdom stupni posilnovaca, otocim ho malickom. Po prejdeni malou jamou alebo cez zeleznicne priecestie mi volant odskoci. Pomoze geometria alebo je to nieco vaznejsie?
aktualne od 8.3.2014: Kia Ceed 2014 Silver 1,4 cvvt 74kW 6MT Planet Blue na cakacke od 28.2.2022: Kia Ceed SW 2023 GT line 1,5 t-gdi 118kW DCT7 Orange Fusion
Po druhé výměně sloupku řízení kvůli zatuhávání je tento třetí sloupek opět konstrukčně změněn a řízení je při malých rychlostech hodně lehké , při vyšší rychlosti tvrdne, A zatím se nezasekává.