Důležité upozornění

:!: Nově je možno si pořídit klubové podložky RZ/SPZ :!:

Více se dozvíte zde https://www.kia-club.org/viewtopic.php?p=195579#p195579

Koupili byste opět svého Cee´da ?

Sekce pro specifické dotazy k vozu cee'd.

Příspěvekod romik » 21.07.2009 21:09

mbiron píše:
romik píše:Původně jsem uvažoval o Mondeu nebo o Vectře v kombíku, ale nějakých 30 - 40 litrů prostoru v kufru už nikoho nevytrhne, stejně jsem musel na 14-denní dovolenou ve čtyřech přindat na střechu box abychom vše pobrali a ceny náhradních dílů a práce jsou srovnatelné, takže rozhodovala záruka a pořizovací cena. Určitě bych šel znovu do ceedu SW, jsem s ním zatím naprosto spokojen.
Tajný sen je Superb kombi, ale ten asi i jako ojetina bude o třídu výš, alespoň cenou.

Teda nevim co mas za sny ale SUPERB v kombi? Je fakt ze Superb je stredni trida ale co ja vim tak se nikdy v kombi nevyrabel a ani nevyrabi.

Máš pravdu, uvažoval jsem dopředu, SUPERB kombi vyjede letos na podzim a přemýšlel jsem cca 6 let dopředu, taková ojetina 80 000 km 3 roky stará .... a máš dva nové ceedy za stejnou cenu :P
romik Neuvedeno
Uživatel fóra
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Kia cee'd SW (2008)
20000 km @ 5.7 l/100km

• Finanční podpora Kia-Club.org
    CZ: Číslo účtu / kód banky: 2600362987/2010
    SK: Příkaz zadejte jako SEPA platbu (nikoliv jako platbu do zahraničí). Pro SEPA platbu je potřeba zadat číslo účtu ve formátu IBAN. IBAN: CZ9220100000002600362987 , BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX

Příspěvekod TYDOK » 21.07.2009 21:13

VZHLEDEM K FACELIFTU NEEEE :P :P :lol: :lol: :lol: :lol:
TYDOK Neuvedeno
Uživatel fóra
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Příspěvekod -drb- » 22.07.2009 18:07

Kdybych měl kupovat nové auto znovu v současné době, zřejmě bych si koupil opět cee’d SW, ale rozhodně po faceliftu, který se mi hodně líbí a SW vypadá pěkně nejen zezadu (zezadu je to rozhodně jedno z nejhezčích aut své třídy), ale konečně také zepředu. Na současný vzhled jsem si dosud nezvykl (mám auto od dubna) a nevím, jestli si zvyknu.

Koupě SW po faceliftu by tak pro mne byla koupě nejen rozumná pro peněženku, ale také hezká pro oko.

Ovšem neplánuju v nejbližší době kupovat nové rodinné auto, kdo ví, jak to bude za pár let. Sice se chystám koupit nějakou "motorovou nákupní tašku" pro manželku, ale záměrně chci koupit levnou ojetinu na omlácení na parkovišti a v ojetinách zatím nemám ke KIA důvěru (a tak jako tak by ta nákupní taška nebyl cee’d, ale třeba Picanto nebo starší Pride).
-drb- Neuvedeno
Uživatel fóra

Kia cee'd SW (2009)
28000 km @ 7.0 l/100km

Příspěvekod rom007 » 22.07.2009 21:32

-drb- píše:Kdybych měl kupovat nové auto znovu v současné době, zřejmě bych si koupil opět cee’d SW, ale rozhodně po faceliftu,

Diky za nazor, udelal mi jakozto kupujicimu/vybirajicimu radost. Kdyz se zeptam na foru fordu focus (kam pisou hlavne lidi co s fordy maji problemy) tak forda vesmes nedoporucuji :) )
Me se facelift zad libi stejne jako original, prid asi min nez original ale zvyknu si, co me ovsem presvedci pockat na facelift je interier. ten podle dvou dostupnych fotografii vypada dobre.

A nebudte smutni lidi ze nemate posledni model, zivot jde porad dal, na jare budou nove motory a takhle bude furt neco! Cim dyl clovek auto ma (a nema s nim problemy) tim ho ma radsi. Jesteze nezavedli zatim to srotovne, strasne bych trpel kdybych musel dat svou starou felicii sesrotovat :)
rom007 Neuvedeno
Uživatel fóra

Příspěvekod vladislav » 22.07.2009 22:15

-drb- píše:

A nebudte smutni lidi ze nemate posledni model, zivot jde porad dal, na jare budou nove motory a takhle bude furt neco! Cim dyl clovek auto ma (a nema s nim problemy) tim ho ma radsi. Jesteze nezavedli zatim to srotovne, strasne bych trpel kdybych musel dat svou starou felicii sesrotovat :)

Koukám pán je vtipálek.. :cool:
vladislav Neuvedeno
Fanda vozů Kia
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

2. sraz Kia-Club.org (1) 3. sraz Kia-Club.org (1) 4. sraz Kia-Club.org (1) Osobnost klubu (1)

Příspěvekod Mirek28 » 22.07.2009 23:03

JO !! :D
KIA CEED SW 1.4 CVVT (8Q)
Hlavně mít kola dole, anténu nahoře a gumové patníky !
Mirek28 Muž
Fanda vozů Kia

Kia cee'd SW (2009)
46000 km @ 7.3 l/100km

Re: Koupili byste opět svého Cee´da ?

Příspěvekod Návštěvník » 23.07.2009 14:12

Pershin píše:Zdravím všechny všechny lidičky a měl bych právě tuto otázku, týkající se Vaší spokojenosti atˇuž po stránce kvality vozu, vydaných peněžních prostředků za servis a opravy, tak třeba i kvality servisních středisek.
Mám možnost koupě nový Cee´d SW 1,6 93 Kw ,výbava active plus (model08-) za 371. tis. + zimní obuv+koberečky+doprava vozu+asist. karta jako bonus . No je víc jak jasné ,že pak jsem "na suchu".Tak mám trochu obavy, aby mě ten krasavec pak "nesežral". Díky za postřehy

...nemej strach a kup...mam na 1,6Crdi po 2letech 90tis.km... slapu mu na krk(160-170km/h vsude)...prumerna rychlost 130km/h...jezdim po DE. ...a zatim
bez poruchy...nemenil bych. Co bude ale za 5let a 300tis.km nevim a nezajima me to....do te doby to auto oddelam, bude jine.
Návštěvník

km @ l/100km

Příspěvekod Návštěvník » 23.07.2009 15:06

Áno, ale som rád, že ho mám pred faceliftom.
Návštěvník

km @ l/100km

Příspěvekod slava » 23.07.2009 21:33

Ronin píše:Áno, ale som rád, že ho mám pred faceliftom.

Moje slova. A to jsem zvědav, co udělají s Pro cee´dem, když chudák SW vzadu jaksi švirgá. :bored:
S pozdravem :kia: za všechny, všichni za :kia: :thu:
slava Muž
Fanda vozů Kia

4. sraz Kia-Club.org (1) 5. sraz Kia-Club.org (1) 6. sraz Kia-Club.org (1) 7. sraz Kia-Club.org (1) 8. sraz Kia-Club.org (1) 9. sraz Kia-Club.org (1) 10. sraz Kia-Club.org (1) 12. sraz Kia-Club.org (1) 16. sraz Kia-Club.org (1)
17. sraz Kia-Club.org (1) 18. sraz Kia-Club.org (1) 21. sraz Kia-Club.org (1) Sponzor (2) Osobnost klubu (1) Organizátor srazu (1)

Kia PRO_cee'd (2009)
35000 km @ 6.8 l/100km

Příspěvekod penek » 23.07.2009 22:30

Nevím jak vnitřek, ale zvenku mi ceed I příjde hezčí než II. Určitě ale věc názoru. Jsou ale přece auta, který měly první verze nepřekonatelný, co si budeme vykládat.
Keine Panik auf der Titanic!
penek Neuvedeno
Uživatel fóra
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Kia cee'd SW (2008)
245000 km @ 5.3 l/100km

Příspěvekod Mark77 » 07.08.2009 20:44

Tak taky poznám jeden poznatek Ceeda mám sice cca tři týdny ale co mě trošku zarazilo ten valivý hluk od pneu Michelin 205/55R16.
I v testu psali, že Ceedi jsou hůře odhlučněni od kamínků a hluku od pneu. Co vy na to ostatní??
Jinak jsem nadmíru spokojen. :love:
Kia Ceed SW 1,5 T-GDI - automat, 2023
Kia Ceed SW 1,6 Crdi - manuál , 2008, najeto 199 tis - prodáno
Mark77 Muž
Fanda vozů Kia

Kia Ceed SW III (2023)
8221 km @ 6.5 l/100km

Příspěvekod SelfMan » 08.08.2009 01:24

Nuz, ked to porovnam s hlukom vo Felicii :-) tak su to nebe a dudy :-)
Ja som spokojny...
SelfMan Muž
Přispěvatel fóra

Kia cee'd SW (2009)
9500 km @ 7.8 l/100km

Příspěvekod Mark77 » 08.08.2009 08:54

To je právě ono s kým to člověk srovnává. Já měl předtím Citroen C5 a ten je na tohle fakt dobrej tam je to výborně odhlučněné. Ale je to zas jiná třída já vím.

SelfMan píše:Nuz, ked to porovnam s hlukom vo Felicii :-) tak su to nebe a dudy :-)
Ja som spokojny...
Kia Ceed SW 1,5 T-GDI - automat, 2023
Kia Ceed SW 1,6 Crdi - manuál , 2008, najeto 199 tis - prodáno
Mark77 Muž
Fanda vozů Kia

Kia Ceed SW III (2023)
8221 km @ 6.5 l/100km

Příspěvekod Axel » 08.08.2009 18:45

Oproti fabii polepšení a oproti ford mondeo rok 1996 trošku pohoršení
Fandím:
Moto GP
Tým: Ducati Marlboro Team; Jezdec: Casey Stoner (samo na prvním místě jsou naši jezdci :) )

Formule F1
Tým: Scuderia Ferrari Marlboro; Jezdec: Felipe Massa
Axel Muž
Fanda vozů Kia

5. sraz Kia-Club.org (1) Organizátor srazu (1)

Kia cee'd SW (2008)
34000 km @ 7.6 l/100km

Příspěvekod titanus » 09.08.2009 10:48

ja neviem ja mam pustenu hudbu :D

Winston Wolfe: Že tě někdo vychoval ještě neznamená, že jsi vychovaná.

Honey Bunny: Ale co dál? Chceš pracovat?
Pumpkin: Nikdy!
titanus Muž
Fanda vozů Kia

Mogul Safety Cup 2009 (1) 4. sraz Kia-Club.org (1) 6. sraz Kia-Club.org (1) Organizátor srazu (2)

Kia cee'd SW (2008)
63636 km @ 7.5 l/100km

PředchozíDalší

Zpět na ceed