Finanční podpora Kia-Club.org CZ: Číslo účtu / kód banky: 2600362987/2010 SK: Příkaz zadejte jako SEPA platbu (nikoliv jako platbu do zahraničí). Pro SEPA platbu je potřeba zadat číslo účtu ve formátu IBAN. IBAN: CZ9220100000002600362987 , BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX
Jaký postup byste doporučili na sundání starých nálepek z laku? Mám na mysli např. logo Cool, 7 let záruka nebo Construct/DefendLock (viz obrázek níže). Já bych na to asi šel horkovzdušnou pistolí nastavenou na nízkou teplotu, ale nechci dodrbat lak.
Co si vzpomínám, tak jsem to normálně sloupnul, to je jen na lepící folie(nebo něco jako oboustranná páska) a zbytky jsem umyl benzínem a saponátem..ale to se psal rok 2008 dal jsem dolů jak CRDi tak defend lock a na oklamání tam měl nějakou dobu Construkt, a na dveřích Lvy garage.php?mode=view_image&image_id=174
Nemusíš hned horkovzdušnou pistolí, stačí obyčejný fén, který ti sundání nálepky hodně ulehčí. Místo potom pořádně vyčisti, odmasti a protože máš metalízu, tak doporučuji i přeleštit nějakou autoleštěnkou. Je taky možný, že ti za ty roky provozu okolní barva lehce vybledla a pod samolepkou tak bude tmavší.
Já mám digitální horkovzdušnou pistoli s nastavením teploty od 50 °C, tak v tom bych problém neviděl. Přítelkyně si s tím občas suší vlasy, když nemůže najít fén .
Objednal jsem si 28.2. Murphyho zákon funguje na 100 %
KIA Ceed SW MY2024 1.5 T-GDI GPF TOP Green Ex 8 000 km 6,2/100 km Kia Ceed SW MY 2020 1.4 T-GDI GPF TOP - prodáno Kia Ceed SW MY 2016 1.6 GDI Exlusive - prodáno