Dobrý večer,
ano KIA Ceed II (JD) (dle katalogu Bosch MK2), vyráběná od 06/2012 má rozměry 26´´+ 13´´ (650mm+330mm, uchycení hák-"U").
V zásilce, která mi přijde v pondělí, bohužel nebudou 13´´, ale v příští už určitě budou.
Měl jsem pár dotazů od ostatních příznivců značky KIA - omlouvám se že odpovídám zde, ale sami jste mi v emailech psali,
že to mám postnout tady, takže:
Ano, v příští dodávce opravdu budou i hybridní stěrače s multiklipem - v rozměrech 14´´ az 28´´ (350mm - 650mm). Věřím že už
začal výrobce pracovat i na té 13ti palcovce (330mm), zvláště pro nejnovější modely KIA a ostatních korejských bratrů.
Foto hybridního multiklipu můžete vidět zde:
hybridní stěrač HQ Aero DYnamic s multiklipemSám vím, že multiklipy mají své příznivce i odpůrce, odpůrci nechť tedy prominou.
Pro všechny příznivce, tedy nejen těm kteří mi psali, opět připravím nějaké speciální zaváděcí promo, dřívě než
budou v nabídce v eshopu, tzn. přek koncem února. Budou jen tady za spec. cenu 275 Kč, prodejní v eshopu bude
vyšší.
To admin: prosím o vymazání, pokud tímto příspěvkem jakkoliv porušuji pravidla Vašeho fóra.
Odpovědět na dotazy od KIAřů bylo pro mne mnohem snažší zde, díky!
Hezký víkend, s pozdravem
Mirek
Autoeshop.eu