Testy a recenze

Sekce pro specifické dotazy k vozu cee'd.

Re: Testy a recenze

Příspěvekod Beda » 02.04.2010 10:53

Hned jsem psal Jakubovi, ze ma odmazat z toho dokumentu svuj podpis :) aby to vypadalo vic hodnoverne :D
cee'd (2007), Hyundai Santa Fe II (2007), Sorento II (2010), Sorento II (2013), cee'd GT II (2017), Sorento IV (2021), Stinger (2017), Sportage IV (2017), Sorento III (2018)
Beda Muž
Administrátor
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

1. sraz Kia-Club.org (1) 2. sraz Kia-Club.org (1) 3. sraz Kia-Club.org (1) Mogul Safety Cup 2009 (1) 4. sraz Kia-Club.org (1) 5. sraz Kia-Club.org (1) 6. sraz Kia-Club.org (1) 7. sraz Kia-Club.org (1) 8. sraz Kia-Club.org (1)
9. sraz Kia-Club.org (1) 10. sraz Kia-Club.org (1) 11. sraz Kia-Club.org (1) 12. sraz Kia-Club.org (1) 13. sraz Kia-Club.org (1) 14. sraz Kia-Club.org (1) 15. sraz Kia-Club.org (1) 16. sraz Kia-Club.org (1) 17. sraz Kia-Club.org (1)
18. sraz Kia-Club.org (1) 10. výročí Kia Clubu (1) 19. sraz Kia-Club.org (1) 20. sraz Kia-Club.org (1) 21. sraz Kia-Club.org (1) 22. sraz Kia-Club.org (1) 23. sraz Kia-Club.org (1) 24. sraz Kia-Club.org (1) 25. sraz Kia-Club.org (1)
26. sraz Kia-Club.org (1) 27. sraz Kia-Club.org (1) 28. sraz Kia-Club.org (1) Osobnost klubu (1) Organizátor srazu (3)

Kia Stinger (2017)
86000 km @ 10.2 l/100km

• Finanční podpora Kia-Club.org
    CZ: Číslo účtu / kód banky: 2600362987/2010
    SK: Příkaz zadejte jako SEPA platbu (nikoliv jako platbu do zahraničí). Pro SEPA platbu je potřeba zadat číslo účtu ve formátu IBAN. IBAN: CZ9220100000002600362987 , BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX

Příspěvekod mbiron » 02.04.2010 11:20

Aifell píše:No nemyslím, že na to skočilo moc lidí ... Já jsem se k tomu nevyjadřoval (raději), jelikož mě tam pár věcí neštymovalo, přesně jak píše Tony, ta parabola, pak se tam nepsalo nic o úpravě nárazníku (jak by to probíhalo), kde by museli být vysokotlaké odstřikovače světel a prostě jsem si myslel své, ale jistý jsem si nebyl ničím :-)

Bylo to na posledni chvilku takze to i tak vypadalo, pristi rok se pripravte na poradnou pecku :lol:
mbiron Muž
KIA Family
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

3. sraz Kia-Club.org (1) Mogul Safety Cup 2009 (1) 4. sraz Kia-Club.org (1) 5. sraz Kia-Club.org (1) 11. sraz Kia-Club.org (1) 15. sraz Kia-Club.org (1) 18. sraz Kia-Club.org (1) 10. výročí Kia Clubu (1) 19. sraz Kia-Club.org (1)
20. sraz Kia-Club.org (1) 21. sraz Kia-Club.org (1) 22. sraz Kia-Club.org (1) 23. sraz Kia-Club.org (1) 24. sraz Kia-Club.org (1) 25. sraz Kia-Club.org (1) 26. sraz Kia-Club.org (1) 27. sraz Kia-Club.org (1) Osobnost klubu (1)
Organizátor srazu (19)

Kia cee'd II (2013)
110000 km @ 6.4 l/100km

Příspěvekod Tony » 02.04.2010 11:34

:lol: vy jste ale magoři :lol: a já psal na fb kámošovi do servisu jestli o něčem takovém ví a on že ne ale že se zeptá :lol:
ale jinak může tady můžete vidět že by se několik lidí našlo co by si to objednalo. tak už aby to někdo vymyslel sakra...
Tony aka FUCKER LUCKER in CoD World and LUCKER1984 in WoT
Kia cee´d 1,6 CRDi EX+
najeto 118 000 km

Tony Muž
Fanda vozů Kia

6. sraz Kia-Club.org (1)

Kia cee'd (2007)
118000 km @ 6 l/100km

Příspěvekod slava » 02.04.2010 16:28

Na blbosti, to by Vás užilo, ale dát hlavu na koleje to ne, že? :D :D :D
S pozdravem :kia: za všechny, všichni za :kia: :thu:
slava Muž
Fanda vozů Kia
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

4. sraz Kia-Club.org (1) 5. sraz Kia-Club.org (1) 6. sraz Kia-Club.org (1) 7. sraz Kia-Club.org (1) 8. sraz Kia-Club.org (1) 9. sraz Kia-Club.org (1) 10. sraz Kia-Club.org (1) 12. sraz Kia-Club.org (1) 16. sraz Kia-Club.org (1)
17. sraz Kia-Club.org (1) 18. sraz Kia-Club.org (1) 21. sraz Kia-Club.org (1) Sponzor (2) Osobnost klubu (1) Organizátor srazu (1)

Kia PRO_cee'd (2009)
35000 km @ 6.8 l/100km

Příspěvekod Brix » 02.04.2010 19:13

Mbirone ty syčáku jeden, to se Ti teda povedlo :lol:
Kia Ceed 1,4 r.v 2009 prodáno
Kia Ceed 1,4 r.v.2013 prodáno
Brix Muž
Přispěvatel fóra
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Mogul Safety Cup 2009 (1) 5. sraz Kia-Club.org (1)

Volvo S60 (2012)
235700 km @ 6.7 l/100km

Příspěvekod titanus » 02.04.2010 19:21

este ze nemam o xenony zaujem inak by som tiez patril do kategorie nachytanych :) ale pripravene ste to mali pekne otom potom :thu:

Winston Wolfe: Že tě někdo vychoval ještě neznamená, že jsi vychovaná.

Honey Bunny: Ale co dál? Chceš pracovat?
Pumpkin: Nikdy!
titanus Muž
Fanda vozů Kia

Mogul Safety Cup 2009 (1) 4. sraz Kia-Club.org (1) 6. sraz Kia-Club.org (1) Organizátor srazu (2)

Kia cee'd SW (2008)
63636 km @ 7.5 l/100km

Příspěvekod 3CP0 » 02.04.2010 20:40

mbiron píše:Skodovku jsem mel a nejednu, tak si nepotrebuju dokazovat ze prave :kia: je ta nejlepsi znacka, vubec nechapu co tim 3CP0 myslel. :?:

Musíš sa pozrieť pár strán dozadu a nájsť si môj príspevok, kde som tú svoju reakciu písal - tam bol odcitovaný pôvodný príspevok, na ktorý som reagoval. V podstate sa jednalo o to, že v nejakej recenzii vyhrala Octavia nad Ceedom a reakcia niektorých sem chodiacich kiákov bola, že to bol určite zaplatený test a že Octavia Ceedu nesiaha ani po členky atď atď, proste kecy ako na agitačnom stretnutí vesmírnych ľudí...
Byť majiteľom auta značky X, byť fanúšikom značky X a byť zaslepeným fanatikom značky X - to sú 3 rozdielne veci. Pevne verím, že sem na fórum chodia len fanúšikovia značky Kia. Z niektorých reakcií mám ale pocit, že ak by bola možnosť v príplatkovej výbave "guľometné hniezdo", tak by si niektorí z vás za túto extra výbavu priplatili a na cestách strieľali po všetkom, čo nemá na kapote znak Kia :thd:
3CP0 Neuvedeno
Uživatel fóra
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Příspěvekod titanus » 02.04.2010 21:21

myslim ze trochu prehanas ;) urcite jazdis, urcite jazdis po dialniciach, urcite vydis ake auta sa ti nalepia na naraznik, vyblikavuju ta hoci prave predbiehas...prave som pozera link tu na fore ako jeden blb vytlacil zensku z cesty len preto ze ho "brzdlila" o znacke auta sa bavit nemusime...aj ked jazdia auta a seferuju soferi tak prax je jasna - to je fakt ktory platil pred tym ako som kupil kiu a bude platit aj ked nebudem mat auto znacky KIA...o podplacani redakcii sa vedu usmevne debaty vsade a tu to vzide vzdy z toho ze redagcia napise bludy z ktorych kazdy kto ma auto viac nez 2mesiac sa chyta za hlavu... necital som tu este ani jeden jediny nazor ze :kia: je najlepsia znacka alebo ze ceed nema ziadnu konkurenciu...netrvdim to ani ja no nase sebavedomie je vo vacsine pripadov opodstatnene lebo KIA nie je onic horsia ako ostatne znacky...

P.S. len taky maly poznatok za dva roky co sledujem situaciu okolo CEEDa - zo zaciatku porovnavali ceeda s fabiou, teraz ho uz vsade porovnavaju s octaviou :)

Winston Wolfe: Že tě někdo vychoval ještě neznamená, že jsi vychovaná.

Honey Bunny: Ale co dál? Chceš pracovat?
Pumpkin: Nikdy!
titanus Muž
Fanda vozů Kia

Mogul Safety Cup 2009 (1) 4. sraz Kia-Club.org (1) 6. sraz Kia-Club.org (1) Organizátor srazu (2)

Kia cee'd SW (2008)
63636 km @ 7.5 l/100km

Příspěvekod mbiron » 03.04.2010 16:12

3CP0@
No docela te nechapu, vlez si na forum Skoda a pak hodnot, vzdyt reakce v klubu jsou naprosto totozne nerkuli daleko ostrejsi nez u nas. At uz budes clen klubu nejake znacky ci nejakeho sportovniho klubu tak to bude porad to same i kdyz nikdo neni stoprocentni tak bude svoje barvy hajit a je to naprosto normalni. Je to o co sem proste patri, tady jsme doma, tady mame vsichni znacku :kia: kterou na jedne strane chvalime a na druhe kritizujeme za jeji neduhy tak prestan prosim s tema metaforama ;)
mbiron Muž
KIA Family

3. sraz Kia-Club.org (1) Mogul Safety Cup 2009 (1) 4. sraz Kia-Club.org (1) 5. sraz Kia-Club.org (1) 11. sraz Kia-Club.org (1) 15. sraz Kia-Club.org (1) 18. sraz Kia-Club.org (1) 10. výročí Kia Clubu (1) 19. sraz Kia-Club.org (1)
20. sraz Kia-Club.org (1) 21. sraz Kia-Club.org (1) 22. sraz Kia-Club.org (1) 23. sraz Kia-Club.org (1) 24. sraz Kia-Club.org (1) 25. sraz Kia-Club.org (1) 26. sraz Kia-Club.org (1) 27. sraz Kia-Club.org (1) Osobnost klubu (1)
Organizátor srazu (19)

Kia cee'd II (2013)
110000 km @ 6.4 l/100km

Příspěvekod Tony » 03.04.2010 19:18

@3cpo
myslím že jsem to psal já že to bylo určitě podmáznuté a taky si za tím stojím protože narozdíl od tebe jsem ten test četl a ceed tam drtil octávku ve všem kromě velikosti kufru a "jízdních vlastnostech"- které jsou opět subjektivní. řeknu to takhle: podle testu má lepší motor, více místa, lepší výbavu, nižší cenu o 100 000!!! což je u auta za 300 000kč ku*va dost! a přesto vyhrála octávka a ted cituji: ceed se na octávii dotáhl a v některých segmentech ji i předběhl ale stále není lepší. tak jak to má člověk jako pochopit? dotáhl, předběhl, chvála v testu, o 100 000kč levnější a stejně prohraje??????? tak si to řekněme už narovinu. octávka je u nás předražená jako prase a to že vede žebříčky v prodejích nic neznamená. je to totiž domácí značka. stejné je to s peugeoty ve francii nebo s fiatem v italii. pokud by jste se podívali na prodeje globálně tak kdyby nebylo russka ačíny tak je škoda v řiti. na západě ztrácí desítky procent ročně. fábia i roomster e dělají jen 4 dny v týdnu a ze současnosti: fábía má už několikátou vadu a šoda mlčí... to je přístup teda. na toyotu každý nadává ale aspoň to začali řešit (i když pozdě to přiznávám) ale škoda mlčí jako prase (to samé s akumulátorem u roomstera)... takže tohle je můj názor a škodu jsme doma měli. favorita a pak octávku takže vím jak jezdí, mladá ma dokonce fábii. mě prostě jen sere to nekonečné vyzdvihování škody do výšin i když to dnes už nemá žádné opodstatnění. auta jsou skoro totožné, každy opisuje jak může a firmy co vyrábí ND dodávají několika konkurenčním automobilkám. tak až už konečně taky uznají i další značky. kia (na rovinu nic staršího jak je ceed bych od ní nekoupil) je u nás vycházející hvězda. při pohledu na nové sorento, sportage nebo i vengu to musí uznat každý!
Kia cee´d 1,6 CRDi EX+
najeto 118 000 km

Tony Muž
Fanda vozů Kia

6. sraz Kia-Club.org (1)

Kia cee'd (2007)
118000 km @ 6 l/100km

Příspěvekod mbiron » 03.04.2010 22:44

Celkem se s tim da souhlasit. Vyuzivat domaci trh ve svuj prospech uz prestava byt in a zakaznik o vnima o poznani vic nez pred nekolika lety. Navic pokud si nezaujate polozime ruku na srdce tak Skoda smeruje svuj trh prave na vychod a doby kdy drtila domaci zebricky jsou minulost. Vim treba velice dobre kolik aut prodal Asas Most jen Cee´du v okrese Most a kolik vsichni prodejci Skoda v okrese a hadejte kdo prodal vic aut? Skoda :?: ani nahodou. Rozhodne to nepisu ze mam Cee´da ale jako fakt. Skodovku jsem mel jeste pred Cee´dem a dokonce jsem uvazoval o koupi zase Skody Octavie ale pri cene 470 tisic v zakladi vybave a podminkach bylo jasne, ze do toho nepujdu. Projizdel jsem vsechny mozne znacky, priznavam mam slabost pro Renault ale i kdyz mi mechanik od tohoto prodejce rekne, nechod do toho budes nas..... tak jsem ho poslechl a na nalehani pritelkyne navstivil :kia: Taky jsem si rikal, co tady delam proboha KOREA, snad ne :P normalne jsem se tomu smal,. Pak jsem dostal klicky, predvadeci auto a po par ujetych metrech jsem byl mile prekvapen. Po cca 20. minutove jizde jsem byl nadsen a s podekovanim jsem usedl do sve Fabie a jel domu. Doma nam to s pritelkyni srotovalo v hlavach asi hodinu, pak oba najednou rikame, hele, jedeme tam a objedname ho a dal uz je to jasne :kia: Cee´d SW je nas milacek a slouzi nam velice dobre bez problemu.
Zaverem, s klidnym svedomim mohu tuhle znacku vrele doporucit. :thu:
mbiron Muž
KIA Family

Organizátor srazu (19)

Kia cee'd II (2013)
110000 km @ 6.4 l/100km

Příspěvekod Stefi » 04.04.2010 06:45

:roll: no vidíš, asi nejsi sám, u mne to bylo optikou, zapadla do toho co je méma favoritama a víc jak 200 tisíc zústalo pomyslně doma, za tím nelituji a rovněž jsem mnohým doporučil tuto značku, překvapila mne :roll:
Stefi Muž
KIA Family

6. sraz Kia-Club.org (1) 8. sraz Kia-Club.org (1) 10. sraz Kia-Club.org (1) 11. sraz Kia-Club.org (1) 12. sraz Kia-Club.org (1) 13. sraz Kia-Club.org (1) 15. sraz Kia-Club.org (1) 17. sraz Kia-Club.org (1) 18. sraz Kia-Club.org (1)
10. výročí Kia Clubu (1) 19. sraz Kia-Club.org (1) 22. sraz Kia-Club.org (1) 23. sraz Kia-Club.org (1) 24. sraz Kia-Club.org (1) 1. místo (1) 3. místo (1) Sponzor (16) TOP sponzor (3)

Honda CR-V (2008)
157756 km @ 7.8 l/100km

Příspěvekod Tony » 04.04.2010 08:32

@mbiron

přesně můj příklaad výbeětru ceeda. chtěl sem octávku ale při pohledu do ceníku sem se málem ... dokonce jsem koukal i po trochu jetých autech ale když se postavíte před volbu koupit ojeté auto bez záruky (2letá octávia) nebo nové auto z továrny se zárukou (ceed 7let) za STEJNOU cenu, ve STEJNE výbavě a ceed s LEPSIM motorem tak jako neni co resit ne? jinak taky sem projel spoustu aut jinych značek. do kie sem vlasně vyrazil jen proto že jsem si všiml ceeda na autosalonu v praze a pak sem se dostal do továrny v žilině. no a pak jak říká mbiron: projížďka, kukačka do ceníku, na recenze a byl doma ;) a je tam už 3 roky a naprostá spokojenost. přesně 160 000kč ušetřených (oproti octavce tehdy ve stejne vybave) takže si ho můžu s čistým srdcem "tunit" a jezdt s plným plynem a nekoukat na spotřebu :D
Kia cee´d 1,6 CRDi EX+
najeto 118 000 km

Tony Muž
Fanda vozů Kia

6. sraz Kia-Club.org (1)

Kia cee'd (2007)
118000 km @ 6 l/100km

Příspěvekod Brix » 06.04.2010 18:52

4CP0
némá cenu se s tebou dohadovat jistě jsi četl předešlé články zejména ty z Auto Bildu, kde testovali vozy po 100 000km, rozebrali v Dekře a bodově vyhodnotili, není co dodat... :kia:
kia.jpg

tady to máš v celé parádě viewtopic.php?f=179&t=229&start=45
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Kia Ceed 1,4 r.v 2009 prodáno
Kia Ceed 1,4 r.v.2013 prodáno
Brix Muž
Přispěvatel fóra

Mogul Safety Cup 2009 (1) 5. sraz Kia-Club.org (1)

Volvo S60 (2012)
235700 km @ 6.7 l/100km

Příspěvekod Stefi » 06.04.2010 21:19

@3CPO, :roll: jukni zde, tam máš výše uvedené výsledky i s pokecem, je to šestý příspěvek na uvedené stránce... :roll: viewtopic.php?f=179&t=229&start=45
Stefi Muž
KIA Family

6. sraz Kia-Club.org (1) 8. sraz Kia-Club.org (1) 10. sraz Kia-Club.org (1) 11. sraz Kia-Club.org (1) 12. sraz Kia-Club.org (1) 13. sraz Kia-Club.org (1) 15. sraz Kia-Club.org (1) 17. sraz Kia-Club.org (1) 18. sraz Kia-Club.org (1)
10. výročí Kia Clubu (1) 19. sraz Kia-Club.org (1) 22. sraz Kia-Club.org (1) 23. sraz Kia-Club.org (1) 24. sraz Kia-Club.org (1) 1. místo (1) 3. místo (1) Sponzor (16) TOP sponzor (3)

Honda CR-V (2008)
157756 km @ 7.8 l/100km

PředchozíDalší

Zpět na ceed