Zdravím vospolok. Chcel by som sa spýtať ohľadne toho, že teraz cez zimu sa autobatéria vyšťavila a tak som ju odpojil a dal nabiť .... po zapojení do vozidla a počas jazdy palubný počítač ukazuje ako okamžit spotrebu rozne hodnoty ale nie tie čo ukazoval pred tým.... mám na mysli to, že ked auto akceleruje tak ukazuje malu spotrebu a keď ide na dojazd na rchlosti tak namiesto toho aby ukazoval nulu ukazuje spotreba 99l .... viete my poradiť ? dik
Finanční podpora Kia-Club.org CZ: Číslo účtu / kód banky: 2600362987/2010 SK: Příkaz zadejte jako SEPA platbu (nikoliv jako platbu do zahraničí). Pro SEPA platbu je potřeba zadat číslo účtu ve formátu IBAN. IBAN: CZ9220100000002600362987 , BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX
po vybrati baterie Ti proste resetlo predchadzajuci stav spotreby a teraz Ti bude takto divoko skakat podla aktualnej spotreby a ustali sa to az po urcitych kilometroch na nejakej priemerke... ale to zas moc nezodpoveda tym hodnotam pri rozjazde a dojazde... divne
Kia Sportage 1,7 CRDi, EX + extra: 18" origo kolá Kia + Navigácia Kia + Cúvacia kamerka + Zadné svetlá US style
Na nic cekat nemusis - palubni pocitac se ti pri odpojeni baterie prepnul do angloamerickeho rezimu - tzn. ze neukazuje km/h ale mph a neukazuje spotrebu v litrech na 100 km ale kolik najedes na galon benzinu v mpg - miles per galon. Pro prepnuti na l/100 km stiskni a podrz tlacitko "sipka nahoru" dele nez 3 vteriny.
Proceed GT 1.6 T-GDI Penta Metal Sportage III 1.6 GDI Comfort Plus Orange Techno Cee'd 1.4 Comfort Plus So Red