od Čáďa » 20.10.2010 15:43
Přihodila se mi nepříjemná věc, povedlo se mi ztratit klíč od Ceeda. Ještě nepříjemnější, ale byla informace o ceně za výměnu zámku ve dveřích a zámku zapalování.. Tahle sranda vyjde na cca 15.000,- bez práce. Klíč jsem ztratil poblíž místa, kde většinou parkuji, takže mi nestačí jen si nechat přidělat další klíč (cca 4.500,- bez vyřezání klíče a nakódování), abych měl druhý jako náhradní.. Ale musím nějak zajistit, aby se ze ztraceným klíčem nedalo auto otevřít.. Zatím jsem nechal jen druhý náhradní klíč překódovat, takže případný nálezce klíče sice nenastartuje a neodemkne "dálkou", ale auto může mechanicky odemknout zámkem ve dveřích.. V tom případě sice začne houkat alarm, ale dovnitř se prostě dostane, což by se mi teda vůbec nelíbilo.. Neřešil jste to už někdo? Jako dávat nějakých sedmnáct osmnáct tisíc se mi fakt nechce.. Kdyby to bylo aspoň spojený s nějakým vylepšením např. alarmu, tak by se o tom dalo uvažovat, ale takhle je to pro mne opravdu silná káva.. No prostě uvítám každý nápad nebo typ, jak tuhle suituaci vyřešit s co nejmenšími náklady.. Díky