Ahojte Kiaci,
Otvaram tuto temu aby som upozornil na par veci, popripade sa dozvedel nieco nove od niekoho s podobnou skusenostou.
Na konci novembra som si kupil od autorizovaneho predajcu cisto novu KIA CEED 1.4 t-gdi GOLD + LED PACK (7km na tachometri) na leasing. Predchadzali tomu rozne recenzie, videorecenzie, fora o tom ake je to skvele auto s este lepsim motorom. Absolvoval som predvadzaciu jazdu a rozhodol sa pre modru blue flame ktora sa mi pacila. Na aute som urobil niekolko kilometrov ale mal som pocit ze to auto nie je take zive v porovnani s predvadzacim vozidlom. Urobil som na tom dalsich niekolko stovak kilometrov s tym ze som jazdil opatrne a nevytacal ten motor zbytocne. Neskor som si zacal uvedomovat ze do kopca idem ako na starej skode fabii 1l ktoru som jazdil predtym, auto malo problem udrzat 70km do kopca aj pri podradeni. Vedel som ze takto sa predsa ta 1.4 turbo nemoze spravat. Chcem podotknut ze KIA CEED bola moja prva skusenost s turbo motorom a vobec s cisto novucickym autom. Jedine s cim som mohol porovnavat bolo to predvadzacie vozidlo ktore ma pri zoslapnuti pedalu oprelo do sedacky. Mojej CEEDke toto ale chybalo... Nahovaral som si ze to mozno len treba zabehnut, ani vo sne by mi nenapadlo ze auto je pokazene. Kilometre pribudali a auto sa spravalo stale rovnako, lenivy motor bez akceleracie. Netrufal som si predbehovat a za mnou som vytvoril neraz mensie kolony aut pretoze som si netrufol predbehnut auto predo mnou. Tak som zasiel k mojmu autorizovanemu predajcovi, nie ku konkretne tomu kde som auto kupil ale do ich druhej pobocky. Ochotny pan sa na aute odviezol a potvrdil ze takto by to auto jazdit nemalo. Dal ho na diagnostiku a zistil dve chyby, neviem ci to opisem spravne ale jednalo sa o nejaky podtlakovy ventil turba ktory ma v sebe nejaku membranu ktora moze byt natrhnuta a druha chyba na diagnostike bola zistena ako riadiaca jednotka turba kde je nejaky motorcek ktory by mohol robit problemy. Na zaciatok vyskusal zresetovat riadiacu jednotku adaptivnych hodnot, v podstate vymazal tu chybu a auto islo opat ako nove. Tvrdil ze uz by to malo byt vsetko v poriadku ale nechal moju reklamaciu otvorenu ak by sa to vratilo... Samozrejme na dalsi den som bol opat bez turba. Znovu to hodil na diagnostiku a tentokrat mu ukazalo uz len ten podtlakovy ventil. Objednal ho a cakam na vymenu. Som zvedavy ci to moj problem vyriesi. Chcel by som vediet ci mate niekto taketo skusenosti a ak nie mozno vam to aspon pomoze pri kupe noveho auta - na co si dat pozor.
PS: auto stalo dva mesiace na parkovisku u dealera a cakalo na predaj, palubovka nesignalizuje ziadnu zavadu ale nemyslim si ze je velky problem pred predajom dat auto na 3 minuty na diagnostiku a uistit sa ze je vsetko v poriadku, rozpravame sa predsa o velkej sume penazi, neviem ake praktiky sa pouzivaju pri predaji auta, ale tazko sa mi veri tomu ze predajca o zavade nevedel. Nove auto som kupoval pretoze som sa chcel vyhnut autobazarom a jazdenkam so zatajenymi zavadami. Co viac dodat... Auto ma netesi a mam zatial len starosti...