poškodenia exterieru

Sekce pro specifické dotazy k vozu cee'd.

Re: poškodenia exterieru

Příspěvekod Hanter » 07.01.2017 11:27

Tiež som na auto velmi citlivý a vždy pri otvarani auta dávam pozor aby som neubližil sebe ani druhým. Minule sa mi stala neprijemnost,otvaram dvere a nasadám do neho.
Pri nasadani sa mi šmykla noha na ľade ,ruka s dverami vyletela,dvere sa "rozčapili" a ja som ostal na zemi.Smiech,hanba a bolesť. Vedla stojacemu autu som nemile buchol do dveri /nechtiac/. Ostala mu tam mal džubka a škrabanec. Tak necham mu mu kontakt za stieračmi s tým že sa mu ospravedlnim...

A reakcia : do telefonu mi povedal že nič sa nedeje,ved stávaju sa horšie veci ako toto a nech si nerobim z toho hlavu. Dukáty nechcel...
Tak odvtedy si dávam vačši pozor ako nasadať.

No k veci :Na aute mám tiež niekolko takých škrabancov a pravdu povediac aj po tejto reakcii si už z toho velku hlavu nerobim. Muselo by ma švihnuť,ked som si pred týždnom našiel preliačinu nad lemom blatnika po prichode z Kauflandu..
Chapem ťa,no skus sa s tým zmieriť :thu:
Kia CEED SW 1,6 GDI X.EDITION
Hanter Muž
Uživatel fóra
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

• Finanční podpora Kia-Club.org
    CZ: Číslo účtu / kód banky: 2600362987/2010
    SK: Příkaz zadejte jako SEPA platbu (nikoliv jako platbu do zahraničí). Pro SEPA platbu je potřeba zadat číslo účtu ve formátu IBAN. IBAN: CZ9220100000002600362987 , BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX

Příspěvekod elkan » 07.01.2017 11:50

Zkusil bych nějakýho opravdu dobrýho lakýrníka, oni umí nastříkat jen malou část dílu do rozstřiku, že to vůbec nepoznáš. Švagrovi lehce sedřeli na parkovišti lak z blatníku a nárazníku, a po opravě v hyunai není nic vidět, a podle špinavého okolí bylo jasný, že celý díly nestříkali....a ta klika by šla nastříkat celá.
KIA CEED SW GT-line 1,5 t-gdi, paket seat
elkan Muž
Fanda vozů Kia
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Kia Ceed SW III (2022)
38000 km @ 6.4 l/100km

Příspěvekod janik151 » 09.01.2017 17:51

Viem že sa to dáva tzv. Do prístreku ..Vraj sa nelakuje celý diel..A u nového laku to není ani vidieť..
janik151 Neuvedeno
Nováček
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Předchozí

Zpět na ceed