Finanční podpora Kia-Club.org CZ: Číslo účtu / kód banky: 2600362987/2010 SK: Příkaz zadejte jako SEPA platbu (nikoliv jako platbu do zahraničí). Pro SEPA platbu je potřeba zadat číslo účtu ve formátu IBAN. IBAN: CZ9220100000002600362987 , BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX
Ahojte. Mám 1 otázočku. Chcem sa opýtať,či aj Vám tak dlho štartuje auto za studena. Mne to pripomína ako keby diesel.(Chápete ma dúfam). Máme aj 1,4 benzín a tá chyta hneď. Ale táto moja ceed 1.6 gdi ( najazdené zatiaľ 1600). Kolegovi sa to tiež nevidí.preto sa pýtam či to je normálne. Ďakujem
pozrel som si ten topic od teba mv12 a môžem sa k tomu vyjadriť auto netreba štartovať spôsobom, kľúčik do polohy jedna a počkať, kým sa natlakuje palivo pretože na GDI to funguje tak, že po otočení kľúčika do polohy jedna sa natlakuje palivo iba po vysokotlakovú pumpu a pumpa sa plní až pri točení motora, teda konkrétne výfuková vačka otáčaním tlačí cam lobom na pružinu vysokotlakovej pumpy a tým ju tlakuje takže je logické, že nejakú tú pol sekundu to môže trvať, kým nakopne
Ja mám najazdené 11K km v apríli bude mať Ceedík rok a taktiež sa mi to štartovanie za studena nepozdáva. Takisto štartuje ako tebe. Mal som 10 ročnú Astru H, a tá štartovala len som sa kľúča dotkol. U nového Ceedíka ma to nemilo prekvapilo a skoro som sa zľakol, že je to nejaká porucha.