zdravim, všimnul jsem si druhy den rano po desti, ze se na karoserii utvorili velke kapky vody a cele auto bylo uplne mokre a voda se držela po cele kapote, strese i oknech. Zatímco ostatní auta na parkovisku byla sucha. Auto umyvam na ruční mycce. Mozte mi poradi, co robim zle? pouzivam program s voskovanim. Popripade mi poradit nejaky mokry vosk po umyti. Díky
Finanční podpora Kia-Club.org CZ: Číslo účtu / kód banky: 2600362987/2010 SK: Příkaz zadejte jako SEPA platbu (nikoliv jako platbu do zahraničí). Pro SEPA platbu je potřeba zadat číslo účtu ve formátu IBAN. IBAN: CZ9220100000002600362987 , BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX
Vosk odpuzuje vodu a vytváří se pak velké kapky, které ale také pomalu schnou. Pro lak je to ale prý každopádně lepší... Navíc vosk chrání i před sluncem a prachem.
CEE'D SW II 1.6 GDI Fifa World Cup Edition Infra red
Jáááj, nemal bych voskem docilit opačný ejekt? Nemela by voda stekat rychleji preč? A auto by malo byt mnohem rychleji suchší jak ostatní bez vosku? Možno bych mal pouzit nejaky suchy vosk?
Je to přesně jak říkají kluci výše. Taky mám navoskováno a když auto stojí, kapky se drží oproti ostatním velmi velmi dlouho... Ten opačný efekt nastane když jedeš, pak tím proudícím vzduchem všechna voda velmi rychle zmizí... Nebo když bys auto třeba fenoval...
spacirx píše:Vosk odpuzuje vodu a vytváří se pak velké kapky, které ale také pomalu schnou. Pro lak je to ale prý každopádně lepší... Navíc vosk chrání i před sluncem a prachem.
Taktak
Škoda 1000MB, Škoda120L, Peugeot 605 2,0 TD, Hyundai Getz 1,1 3D, Kia cee'd SW 1.4 Comfort+(2010) Každou jízdu si už 9 let užívám je to bůh na tři písmena Tohle nepotřebuje ani komentář http://www.youtube.com/watch?v=N8eCcSFcukA