Zdravim mam problem s kia ceed 1.6 crdi 94 kw 2013. Pri pridani plynu mi medzi 2000 az 3000 otackami vydava cudne zvuky aj trosku trasie volant ked viac pridam.na neutrali ked pridam tak to neni pocut len ked je zaradena rychlost a pridam ked je v tahu auto.neviete niekto poradit? Mam najazdene 70 000 km. Doteraz bezproblemov.ked je studeny motor tak je pocut aj spojkove lozisko.ked sa zohreje je to dobre.nemoze to robit zotrvacnik ten hluk a vibracie medzi 2000 az 3000 otackami?
Finanční podpora Kia-Club.org CZ: Číslo účtu / kód banky: 2600362987/2010 SK: Příkaz zadejte jako SEPA platbu (nikoliv jako platbu do zahraničí). Pro SEPA platbu je potřeba zadat číslo účtu ve formátu IBAN. IBAN: CZ9220100000002600362987 , BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX
Moze a hlavne ked pises ze huci lozisko za studena.A ked startujes alebo zhasinas motor tak nic nezabucha?Ja by som urcite navstivil servis snech pozru spojku ak mas platnu zaruku neni o com.
Pri startovani hlavne na studeno tak zvlastne zatrasie auto. Buduci tyzden idem do servisu kia na zlate piesky.uvidim co povedia.moze to lozisko robit aj za jazdy taky hluk medzi 2000 az 3000 otackami hlavne pri pridani ?
Na 99% to bude dvojmhota(ak ju tam mas ale predpokladam ze ano) ci spojka ked zatrasie pri starte alebo pri zhasinani a ked je chytene aj lozisko tak jednoznacne trvaj na komplet novej spojke a bacha na otazky technika aby si mu nedal moznost to zvalit na styl jazdy.Pri dvojhmote nesmies jazdit podotacky a hlavne treba vcas podradovat