Finanční podpora Kia-Club.org CZ: Číslo účtu / kód banky: 2600362987/2010 SK: Příkaz zadejte jako SEPA platbu (nikoliv jako platbu do zahraničí). Pro SEPA platbu je potřeba zadat číslo účtu ve formátu IBAN. IBAN: CZ9220100000002600362987 , BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX
Vozil som sa na hybride. Mali v Michalovciach na jeden deň predvádzačku. Celkom zaujímavé zvezenie. Škoda, že som sa nemohol povoziť viac, vozil som sa asi 1 km. Otec sa povozil po meste viac ale on nemá v obľube automaty. Ale páčilo sa mu veľmi a aj mne. Hneď by som išiel do hybridu.
Božská, božsky krásná, jak chcete. Auto které jsem si zamiloval, prostě láska na první pohled. Seděl jsem v autě ve výbavě Comfort a byl jsem plně spokojen. Jediné co mi vadilo (překvapilo) bylo nízké čelní sklo. Závidím budoucím majitelům A to nejlepší nakonec. Pokud to vyjde, měl bych mít Optimu v bílé barvě v nejvyšším stupni výbavy + automat, půjčenou na svatbu. Tedy né mojí, já už jsem ženatý Bože ať to vyjde, prosím
Subaru Outback 2.5i Executive Renault Megane Grandtour GT 1.6 TCE EDC 151kw - prodáno ceed II 1.6 GDI FIFA 99kw - prodáno ceed SW 1.6 CRDi 85kw - prodáno
Já mám tento týden nějakou smůlu. Nejprve jsem nedostal v práci dovolenou abych mohl jet na týden do Rumunska s partou čtyřkolkářů, pak mi volali z jednoho obchodu že požadovaná věc přišla ve špatném rozměru a teď mi volal prodejce že zapůjčení předváděcí Optimy není možné. Bere si ji jejich šéf a nehodlá ji půjčit. Sakra, sakra, sakra... Tak, a jdu hledat kde půjčují Ferrari. Musím si spravit náladu
Subaru Outback 2.5i Executive Renault Megane Grandtour GT 1.6 TCE EDC 151kw - prodáno ceed II 1.6 GDI FIFA 99kw - prodáno ceed SW 1.6 CRDi 85kw - prodáno