martin.d:
Ja si porad myslim, ze 1,6CRDi je slusnej motor. I kdyz pro me je dulezitejsi spolehlivost, nez vykon a ta se jim pry docela povedla. (S predchozim TDCi sem najezdil 160tis. km/6let a cca 2 mesice po prodeji se mu motor potkal - pote co odeslo turbo)
S dCi sem nejel, ale cetl jsem recenze, ze jede moc pekne a papirove parametry sou taky slusne. Ted jde o to jak dlouho to vydrzi a o provedeni interieru si uz psal.
Kazdopadne pocit, ze tam tech 94kW neni mozna potvrzuje i mereni Autodieslu, kde namerili tusim neco pres 89kW na brzde. To pak znamena, ze tam nemaji tu pridanou vykonovou rezervu, ktere mivaly TDi a pak se zda, ze motor netahne, tak jak bych cekal.
Nicmene, jak uz sem psal, muj motor jede 100% lip nez Fordi/PSA motor a pocitove i lip nez nase firemni TDi v Rapidech (a o interieru ani nemluve

). Priznam se, ze max. rychlost do kopce jsem nezkousel, jde spis o pocit. Ono to TDi reaguje na plyn jakoby ziveji, ale kdyz juknu na tachometr, tak mi pripada, ze Cednik nakonec zrychli na cilovou rychlost rychleji (po dalnici jezdim v 99% max. 140 tacho vic se pohybuji opravdu vyjjimecne).
Tim padem mas, podle me, 3 moznosti:
1) smirit se s tim, ze mas jen normalni 1,6 a podle toho s ni jezdit
2) byt ten prukopnik a vyzkouset chip (myslim, ze maly vyskyt chipu neni jen o zaruce, ale o cetnosti techto aut u nas a o tom, ze vic lidi ma 1,4 na LPG nez nejnadupanejsi CRDi)
3) prodat kiu, prihodit 200+ kkc a koupit nejaky 2,0TDi
P.S: 1,2 TSi sme v praci taky meli v golfu a nejak me to teda taky neuchvatilo. Na to auto to bylo uz slaby.