Predpokladam, ze tu vsichni uvadite spotrebu, kterou vam ukazuje palubni pocitac(PPC). Zkouseli jste si spotrebu spocitat starou metodou v notysku s uctenkama od cerpaci stanice?
Jde mi o to, ze PPC spotreba je jasna, v mym pripade 8l. Ale kdyz vezmu data o najetych km a zbyvajicich km z PPC(predpokladam, ze se pocitaji z prumerne spotreby v PPC) a sectu si na uctenkach pocet vycucanych litru z cisterny na benzince, tak mi vychazi 11-12l - je potreba rict, ze spotreba se snizuje (mohlo by se to tedy jevit, jako ze jsem na zacatku udelal chybu, ale nekolikrat jsem to kontroloval).
Zapocital jsem i to, ze pri nakupu jsem mel jiz nejaky benzin v nadrzi (dle informace od prodavajiciho i dojezdu dle PPC). Nevim o tom, ze by mi nekdo upijel benzin z nadrze, nebo ze by unikal benzin nejakym vyvodem.
Nekde tu padlo, ze se prumerna spotreba maze po kazdym natankovani, ale i tak je 11l-12l hodne (je to skoro o tretinu vyssi spotreba).
Ma nekdo podobnou zkusenost?
Jeste me napadlo, ze bych mel rict, ze mam Sport vybavu a tam jsou tusim vetsi kola nez standartne dodavana, takze nevim presne jak to funguje u aut a jejich servisu, ale napadla me paralela s bicyklem. Kdyz si namotuju vetsi kola, tak ujedu pri stejnem poctu otacek delsi vzdalenost nez jako u mensiho prumeru kola. Ale samozrejme vydam vic energie. Paklize se vzdalenost vypocitava podle otacek a mam tam blbe zadany prumer kola, vyjde mi mensi ujeta vzdalenost(zadan mensi prumer kola), ale spotreba je vyssi, protoze ve skutecnosti tam mam vetsi kola. No takze namisto 2piva/2km mi vyjde 2piva/1km. Je mozne, ze by toto mohlo nastat u auta - ze je spatne nastaven PPC? Jak to lze odstranit, aniz bych sjizdel ci upoustel kola?