Zahučení při řazení

Motor, spojka, převodovka a vše kolem.

Zahučení při řazení

Příspěvekod mirble » 21.10.2010 13:02

Dobrý den, již jsem tu toto téma založil, ale bohužel bylo jedním z těch, které byly vymazány po napadení serveru. takže ještě jednou. Mám CEEDa SW a při řazení na čtyřku ať z trojky nebo z pětky, se při přeřazování ozve takové zahučení, jak kdyby si motor přidal meziplyn. mezi ostatními stupni se to nestává. zajímalo by mě, zdali se vám něco podobného taky děje. řazení je celkově velmi přesné a nemám proti němu výtku. jen mě zajímá ten zvuk co by to tak mohlo být. musím si přihřát polívčičku a pochválit ty naše kia mazlíky, tento týden jsem musel sednout do firemního Megana kombi třetí generace, najeto stejný počet km jako mám já, tj. cca 10 tisíc a myslel jsem při prvním zařazení, že mi zůstane řadící páka v ruce, řazení celkové nepřesné, plasty drnčej v celém autu jak v nějakém 15 let starém autě, které jsem vlastnil před kiou :-). díky za vaše postřehy a názory.
mirble Neuvedeno
Uživatel fóra
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

• Finanční podpora Kia-Club.org
    CZ: Číslo účtu / kód banky: 2600362987/2010
    SK: Příkaz zadejte jako SEPA platbu (nikoliv jako platbu do zahraničí). Pro SEPA platbu je potřeba zadat číslo účtu ve formátu IBAN. IBAN: CZ9220100000002600362987 , BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX

Re: Zahučení při řazení

Příspěvekod Stefi » 21.10.2010 13:14

@mirble, co máš benzín, nebo nafta :?: ,to zde není vidět, já mám naftu a nic takové nepozoruji, při těch nižších stupních je motor víc v tahu, tak si to ani neuvědomíš, vem si benzinovou centrálu, jak se rozbehne když odpojíš agregát, to asi udělá i to auto když vyřadíš, ono reaguje s prodlevou....rozbehne se a než by kleslo samo ty už tam lupneš jiný kvalt, řadit rychleji.. :lol: pokus o vtip :lol: :twisted:
Stefi Muž
KIA Family
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

6. sraz Kia-Club.org (1) 8. sraz Kia-Club.org (1) 10. sraz Kia-Club.org (1) 11. sraz Kia-Club.org (1) 12. sraz Kia-Club.org (1) 13. sraz Kia-Club.org (1) 15. sraz Kia-Club.org (1) 17. sraz Kia-Club.org (1) 18. sraz Kia-Club.org (1)
10. výročí Kia Clubu (1) 19. sraz Kia-Club.org (1) 22. sraz Kia-Club.org (1) 23. sraz Kia-Club.org (1) 24. sraz Kia-Club.org (1) 1. místo (1) 3. místo (1) Sponzor (16) TOP sponzor (3)

Honda CR-V (2008)
157756 km @ 7.8 l/100km

Re: Zahučení při řazení

Příspěvekod mirble » 21.10.2010 13:35

jo to jsem zapomněl uvést jedná se o 1,6 benzin 93 kw
mirble Neuvedeno
Uživatel fóra
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Zpět na Motory / Pohonné ústrojí