| Důležité upozornění | 
|---|
|  Nově je možno si pořídit klubové podložky RZ/SPZ   Více se dozvíte zde https://www.kia-club.org/viewtopic.php?p=195579#p195579 | 

Zail to zase konci pri tom, ze 100 ludi, 100 chuti. Kazdy pise ako zabiehal on a ake ma z toho subjektivne pocity (takze nikoho neprekvapuje ze kazdy je so svojimz abehom spokojny). Ved ako inak, nie je s cim porovnavat... Skusim dalej googlit a najst nejake odborne clanky na tuto temu. Dovtedy pojdem podla vzorca:
 Zail to zase konci pri tom, ze 100 ludi, 100 chuti. Kazdy pise ako zabiehal on a ake ma z toho subjektivne pocity (takze nikoho neprekvapuje ze kazdy je so svojimz abehom spokojny). Ved ako inak, nie je s cim porovnavat... Skusim dalej googlit a najst nejake odborne clanky na tuto temu. Dovtedy pojdem podla vzorca: Nakoniec bude pravda v tom, ze kym clovek motor nepali a nedusi, tak naozaj nie je co pokazit. Dnesne motory asi znesu naozaj vela.
 Nakoniec bude pravda v tom, ze kym clovek motor nepali a nedusi, tak naozaj nie je co pokazit. Dnesne motory asi znesu naozaj vela. 

| ! | "titanus" píše: | 
| Zlucene do jednej temy. | 

jazdime na tom aute dva, kym sestra je kludny vodic, ktory malokedy prekroci 3tis otacok ja mam rad rychljesiu jazdu s predbiehanim.
  jazdime na tom aute dva, kym sestra je kludny vodic, ktory malokedy prekroci 3tis otacok ja mam rad rychljesiu jazdu s predbiehanim.   najazdili sme uz tisicku kilakov, s priemernou spotrebou okolo 6,5l/100km, co nie je az take zle si myslim
  najazdili sme uz tisicku kilakov, s priemernou spotrebou okolo 6,5l/100km, co nie je az take zle si myslim  Som uz trocha az pomotany zo vsetkych rad ako motor zabehnut, ale riadim sa podla seba. Z auta nechcem mat leniveho nepapkaca ale skor dynamicke auto s primeranou spotrebou. Preto som zo zaciatku moc do toho nebusil tak maximalne tri tisic na otackomeri. S pribudajucimi kilometrami uz som odvaznejsi a pozriem sa aj mierne nad 4tisicky. Po dojazdeni necham trochu motor este pohucat,kym otvorim garaz, a az potom ho vypinam. Nebrzdim prudko, aspon som nemal este moznost a dost kontrolujem olej, ci sa niekde nestraca, ak nie je to dobre znamenie, ze motor sada dobre a nemam z neho olejnicku.
  Som uz trocha az pomotany zo vsetkych rad ako motor zabehnut, ale riadim sa podla seba. Z auta nechcem mat leniveho nepapkaca ale skor dynamicke auto s primeranou spotrebou. Preto som zo zaciatku moc do toho nebusil tak maximalne tri tisic na otackomeri. S pribudajucimi kilometrami uz som odvaznejsi a pozriem sa aj mierne nad 4tisicky. Po dojazdeni necham trochu motor este pohucat,kym otvorim garaz, a az potom ho vypinam. Nebrzdim prudko, aspon som nemal este moznost a dost kontrolujem olej, ci sa niekde nestraca, ak nie je to dobre znamenie, ze motor sada dobre a nemam z neho olejnicku.  

Dracek píše:Mám 1.6 benzín a snažím se auto vztáčet max na 4000ot. Najel jsem asi 500km a zatím mám spotřebu 7l/100km. Doufám, že to ještě klesne.
 Tak to asi nejazdis po meste...
 Tak to asi nejazdis po meste... 

(zkusim maximálku zeslabený 1,4kový verze...)
 (zkusim maximálku zeslabený 1,4kový verze...)

Rouchi píše:na léto určitě koupim dálniční známku a auto na dálnici pořádně proženu...(zkusim maximálku zeslabený 1,4kový verze...)
 Tak se nekde treba potkame
 Tak se nekde treba potkame  ... Kazdopadne zajizdis to vyrazne setrneji jak ja. Modlim se, aby se mi to nevymstilo ... O vikendu jsem musel razit do nemecka. Dalnice neni idealni zajizdeci trasa, kazdopadne maximalka podle gpsky 176km/h
 ... Kazdopadne zajizdis to vyrazne setrneji jak ja. Modlim se, aby se mi to nevymstilo ... O vikendu jsem musel razit do nemecka. Dalnice neni idealni zajizdeci trasa, kazdopadne maximalka podle gpsky 176km/h 

Rouchi píše: Docela mě sere, že při natankování se automaticky nuluje průměrná spotřeba takže se dá docela blbě hodnotit nějaká dlouhodobější spotřeba

barry píše:Rouchi píše:na léto určitě koupim dálniční známku a auto na dálnici pořádně proženu...(zkusim maximálku zeslabený 1,4kový verze...)
Rouchi, taky litam mezi HK-PardubiceTak se nekde treba potkame
... Kazdopadne zajizdis to vyrazne setrneji jak ja. Modlim se, aby se mi to nevymstilo ... O vikendu jsem musel razit do nemecka. Dalnice neni idealni zajizdeci trasa, kazdopadne maximalka podle gpsky 176km/h
 .
 . 

Cigi píše:Tak 176 km/h je solidní hodnůtka.

Zpět na Motory / Pohonné ústrojí
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé