Důležité upozornění |
---|
![]() ![]() Více se dozvíte zde https://www.kia-club.org/viewtopic.php?p=195579#p195579 |
viki_ píše:snike píše:...Někdo doporučuje zhruba po těch 1.500 km vyměnit olej, je to jen jeden z mnoha názorů jak dopřát to nejlepší svému autíčku ;-)
Měnil jste někdo olej v záběhu nebo jste to nechali až na 1. garančku ?
PetrLa píše:mě u nafty se to začalo líbit teďka ....asi tak 20 000 km.
Kaaprik píše:PetrLa píše:mě u nafty se to začalo líbit teďka ....asi tak 20 000 km.
Clovece ted nevim jestli se me to zdalo ale presne po 15000km me prislo jako kdyz pocitac povolil oprate. Zacalo to strasne tahnout na 2 a 3. Driv to nedelalo. Myslim ale ze pocitac tohle nehlida. Nebo se pletu ?
Kaaprik píše:PetrLa píše:mě u nafty se to začalo líbit teďka ....asi tak 20 000 km.
Clovece ted nevim jestli se me to zdalo ale presne po 15000km me prislo jako kdyz pocitac povolil oprate. Zacalo to strasne tahnout na 2 a 3. Driv to nedelalo. Myslim ale ze pocitac tohle nehlida. Nebo se pletu ?
puzo píše:Nevím jestli se to na foru už někde neřešilo , ale zajímalo by mě , po kolika km jste měli pocit , že si auto tzv. sedlo a jeho výkon a spotřeba se ustálili na optimálních hodnotách .
Zpět na Motory / Pohonné ústrojí
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé