andris píše:Zdravím všechny!
jelikož jsem zde novým přírustkem tak nevím ještě kam co napsat. Takže mě prosím omluvte.
Chěl bych takovou menší radu. Rozhodl jsem se koupit nové auto. Samozřejmě vyhrála kia ceed SW výbava comfort. Jak jinak. Pořád ale nevím jestli motor 1,6crdi je je ten vhodný. Vím, že už jsem miliontý co se na to ptá. Najezdím tak 13000km/rok (60% město,40% okresky). Jenže bude přírustek do rodiny a km se zvednou( tam výlet a tam výlet). Jel jsem v 1,4 benzín a zdál se mě takový nijaký. S tou 1,6crdi bylo úplně jiné svezeníčko. Jenže jsou garančky dražší atd atd. Tak by mě zajímalo jestli je to dobrá volba. Auto bude sloužit min 7 let, protože v blízké době nebude na další
Tuto otazku jsem si kladl naprosto stejnou. Auto hlavne do mesta a cas od casu vylety, ale hlavne okresky, dalnice spis minimalne. A SW z duvodu prirustku do rodiny. 1.4 jsem nechtel, na SW mi prijde malo, diesel pri nasem najezdu cca 1000 - 1500 km mi prisel nerentabilni a navic mam o neco radsi benzinove motory. Takze do vyhrala 1,6 benzin. Zatim jsem s vyberem spokojen. Ale po necelem mesici tezko soudit. Uvidim, az bude o nejakych par desitek tisic km navic :-).
Takze moje rada je 1,6 benzin. Ale verim tomu, ze se najde spousta lidi, kteri ti budou jiny nazor :-). To rozhodnuti totiz nakonec bude jen a pouze na tobe