Kužel píše:Tak dnes mi zpatečka vyskočila, naposledy se to stavalo u stodvacitky co jsem měl před lety.??:
![]()
vladislav píše:Kužel píše:Tak dnes mi zpatečka vyskočila, naposledy se to stavalo u stodvacitky co jsem měl před lety.??:
![]()
Já pokud si nejsem jistý,že tam je tak si na ni podržím ruku....
Tony píše:pánove co takhle při řazení používat ten pedál vlevo dole, říká se ji spojka![]()
jinak sranda ne? :cool:
chtělo by to možná jiný olej nebo teplejší klima, co takhle Bahamy? Viktor říkal že prý je tam fajn
Berka píše:Řazení zpátečky je nic-mocVšechny ostatní rychlosti hezky zaklapnou, ale zpátečka je jak v gumě. Ještě 2. převodový stupeň je horší. Taky vám při řazení dvojky cvaká v kulise? Není to žádný velký rámus, ale je cítit v ruce že tam jde trochu s odporem a pak takové dvojité cvaknutí které vychází z kulisy řazení, ne z převodovky. Naopak 4. stupeň tam zapadne nádherně.
AllInOne píše:Když jsem měl auto nové, tak prvních pár dnů jsme z toho byl nešťastnej. Ale teď naprosto v pohodě. Buď si to nějak sedlo a nebo sem se to naučil)
Sem tam někdy musím taky zmáčknout spojku 2x, ale pak to tam šupne jak po másle. Člověk se toho nesmí bát
Zpět na Motory / Pohonné ústrojí
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé