Ohraty motor je za cca 4km... ale to bylo venku neco mezi 5°C a 10°C. Az bude zima, bude to o neco vic. A ke spotrebe... na kratke vzdalenosti to dela bezne 7l... Byl jsem o vikendu v Kutne Hore, jel jsem predpisove okrskove cesty, skoro nepredjizdel a spotreba 5,3l... nazpet jsem to nevydrzel, prestalo me to bavit, tak jsem jel svym stylem

a spotreba 6,6l.... (jel jsem pres Sazavsko, teren byl hodne kopcovity, sama zatacka a nakonec sem sjel na dalnici a zpet do Prahy a to svizne) Ono to jeste pujde dolu, az se motor poradne zajede, ale kdyz budu jezdit do max. 6,5l/100km, tak budu spokojenej...
S motorem jsem zatim nadmiru spokojen. Komu nevadi ten cenovy rozdil, tak doporucuji... nejen kvuli spotrebe, ale hlavne kvuli jizdnimu komfortu, ktery motor poskytuje diky svemu tocivemu momentu od nizkych otacek... To se musi zkusit, ne o tom kecat.
Kdyz obcas sednu do druheho auta (partnerka), 1,4 / 73kW, tak si rikam ze to VUBEC nejede... A to mi predtim prislo, jak to krasne tahne a skvele zrychluje