safi píše:Objednal som si balíček , uvidíme.
Zaručujem ze to nefunguje od firmi ecosave skusal som to....

safi píše:Objednal som si balíček , uvidíme.
ceedleguán píše:Tak nějak se nemůžu dostat pod 7 litrů . A to jezdím lang-sám.Někde jsem četl ,že když se odpojí baterka ,tak se resetuje pc? Zkuste poradit.
ceedleguán píše:Velmi zajímavé-Takže využívat zařazené rychlosti a jezdit stylem rozjedu na 100 sundám nohu z plynu. nechám klesnout na 90 . Pak vše jen opakuji. Tím by měla dost klesnout spotřeba ,protože při sundání nohy je nulová spotřeba. Ten za mnou se sice zblázní ,ale pokud je budu mít na háku a netrefím na nějakého vliváka ,který by mě předjel a prudce zabrdil tak by to mohlo vyjít.
hermenet píše:ceedleguán píše:Tak nějak se nemůžu dostat pod 7 litrů . A to jezdím lang-sám.Někde jsem četl ,že když se odpojí baterka ,tak se resetuje pc? Zkuste poradit.
To je normální. Pomůže jedině: prázdné auto, nejezdit do města, nebrzdit brzdama, nejezdit rychlejc než 110-115 km/h. Pak to žere třeba 6,2-6,5. Při normální jízdě se dá pod 7 l dostat těžko.
Pro spotřebu je 120 km/h na dálnici hraniční. Většinou jezdím Praha/dálnice/silnice (v poměru 40/40/20%) normálníma rychlostma, a mám to pořád kolem 7,1-7,2.
Zpět na Motory / Pohonné ústrojí
Uživatelé procházející toto fórum: Google [Bot]