Důležité upozornění |
---|
![]() ![]() Více se dozvíte zde https://www.kia-club.org/viewtopic.php?p=195579#p195579 |
centralnifido píše:Sáákra , on ještě někdo dnes sjezdí po dálnici 130 ???? Já mám spotřebu pri 160 km/h po dálnici cca 6.8 l/100 km. Jinak tu spotřebu 5.0 jak tu píšeš - to jezdíš ale s babičkou k doktorovy né ??? Já to zkoušel na tu spotřebu se dostat ale to je jako kdybych jel jak se říká s kravami a byl jsem na silnici akorát za debila . Výhoda jen jedna - nechaly se hledat houby v příkopech .
Stefi píše::?no jo Itálie, ale ne u nás.....
centralnifido píše:Já kupuji teď Nový model Ford S-Max 2.0 TDCi 163 kw. Verze Titanium S - už se těšíím
Stefi píše:jel jsem už i skoro 240 km/hod, těch 160 někdy i 180 jezdívám i na našich silnich u hranic, abych vypálil saze
Stefi píše::?s
cee´d a jejíma modifikacemi víc jak 110 km/hod. je přímo nepříjemné aspoň na větší části D1, ne že jsou jak žebřiňáky, ale je nepříjemný ten zvukový doprovod od kvalitní silnice a hluk proudícího zvuku, ovšem to by sme měli řešit někde jinde, u mne to není o vytáčení auta,,,,,potencial na to mám, ale asi je to, že jsem s předcházejicího trochu zmlsaný, tak dnes se již dálnici vyhíbám, a snad to dělalo naposledy na víc jak 500 km rozdíl necelé hoďky, na těch 160 km/hod. to chce mít vozový park posunutý min. dobře nad dva litry, a minimálně sřední třídu a víc, ty budeš s našim super vozem valit skoro na hranici možností, a ostatní s lepšíma hračkama budou frčet vysoko přes těch 160 km/hod,
, nebo myslíte že ne
![]()
Zpět na Motory / Pohonné ústrojí
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé