Anonym píše:To bude spotřeba na těch pneu!!!
Jízda s tímhle krasavcem za těch pár litříků navíc určitě stojí

Anonym píše:To bude spotřeba na těch pneu!!!
snike píše:Anonym píše:To bude spotřeba na těch pneu!!!
Jízda s tímhle krasavcem za těch pár litříků navíc určitě stojí![]()
![]()
A kdo mne bude tady zlobit, toho na srazu nesvezu
![]()
![]()
jakub píše:snike píše:Anonym píše:To bude spotřeba na těch pneu!!!
Jízda s tímhle krasavcem za těch pár litříků navíc určitě stojí![]()
![]()
A kdo mne bude tady zlobit, toho na srazu nesvezu
![]()
![]()
V Počernicích bude veselo, co ? To tam úžasem na chvíli přestanou vyrábět i ty volanty...Asi založím vlastní tuningovou společnost.
grafix píše:Tony píše: ... snažím se to držet na uzdě protože bych jinak asi zkrachoval při dnešních cenách. průměr mám teď v zimně kolem 6,5l asi to bude těmi pořád studenými starty protože stojím venku a taky ze 70% je to město. máte taky takovou spotřebu?
Chlape moc te nechapu... Koupil sis auto za pul melounu a resis cenu PH? Ze ti to jezdi za 6,5l?
Ta spotreba je naprosto v pohode. I kdyby to jezdilo s o litr vyssi spotrebou tak je to naprosto v pohode. Vubec to neres.
Rikas ze jezdis kratsi trasy a hodne mesto. Auto stoji venku a je zima. To vsechno se na spotrebe podepise. V lete to bude lepsi... Mozna byla tva volba pohonne jednotky chybna. Do mesta a na kratke trasy bych asi volil jinak... Kdyz musim jet mesto, takove ty popojizdecky, tak ver tomu ze mam spotrebu 9l a vubec se tomu nedivim a neresim to. Necekam ze to v techle podminkach bude jezdit za trijak nekteri s jinymi auty a na jinych forech vykladaji
... Rad vyuzivam potencial motoru a skrz to jsem si ho i poridil. Normalni jizdou s dodrzovanim predpisu mimo mesto a na delsi trase jezdim za 5l 8-) ale je to nuda. Takze na mem compueteru je nyni 6,5l/100 jako dlouhodoby prumer a to je krasa... a opravdu, OPRAVDU to neresim. A ze vlastni zkusenosti - spotreba pujde mirne dolu az se ten motor zajede, usadi (tj. 15 az 20tis. km).
Preji spoustu prijemnych zazitku s tvym novym krasnym autema mnoho stastnych km bez nehod.
![]()
milan69 píše:Pánové když mluvíte pořád o spotřebě, tak jakou máte spotřebupři návštěvě vaší oblíbené hospůdky :-D :-D :-D
To asi nekoukáte na počítač kolik vám to žere a kolik to stojí![]()
![]()
milan69 píše:Pánové když mluvíte pořád o spotřebě, tak jakou máte spotřebupři návštěvě vaší oblíbené hospůdky :-D :-D :-D
To asi nekoukáte na počítač kolik vám to žere a kolik to stojí![]()
![]()
vladislav píše:Jo to byly časy když jsem jich pár zkousnul![]()
![]()
![]()
Ale po čtyřiceti letech jsem se přestěhoval do jiného města...a to víš starý strom se těžko přesazuje..nejlíp se pije s kamarády...tak sem tam zajdu dám tři
a jdu domů....
![]()
snike píše:vladislav píše:Jo to byly časy když jsem jich pár zkousnul![]()
![]()
![]()
Ale po čtyřiceti letech jsem se přestěhoval do jiného města...a to víš starý strom se těžko přesazuje..nejlíp se pije s kamarády...tak sem tam zajdu dám tři
a jdu domů....
![]()
Já pivo přestal pít ve 14-ti letech na pionýrském táboru v DDR![]()
![]()
V současné době mi moc chutnají moravské medicíny slivovice, kalvádos a obdobné
![]()
![]()
Anonym píše:Slivku mám dobrou!!!
Zpět na Motory / Pohonné ústrojí
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé