Dobry den,
za cely den co som tu studoval a nasaval info som prisiel na to, ze mam z toho este vacsi mis mas ako som mal.
Do rodiny treba nove auticko a volba padla prave na Ceeda. Ci sa zoberie kombik alebo normal version sme sa zatial nerozhodli. Uzivatelov bude celkovo sest, moja 3-clenna rodinka a mama+otec+brat. Vodicaky mame ale len dvaja, ale manzelka sa vyhraza, ze si urobi. Kvoli tomu dam asi dodatocne namontovat parkovacie senzory.Vybavu mam uz takmer jasnu, zlata stredna cesta t.j. EX a farbu vyberie manzelka, ale sa mi zapacila ta Piston Grey
Najprv som chcel ako kamarat 1.6 CRDi, ale po precitani prispevkov som dospel k nazoru, ze bude asi dostacovat 1.4 CVVT.
Auto bude prevazne urcene ako dopravca do prace a z prace, jazda po meste cca. 5 km. Sem tam sa pojde za mojou uzasnou svokrickou cca 30km tam a spat. Uz vidim ako otec raz za dva mesiace povie, ber dovolenku ide sa na vychod na chalupu....350km tam a spat. Moja otazka znie : mam zobrat ten diesel alebo takouto prezvne kratkou jazdou mu budem ublizovat? Vyznam sa do toho ako Fero z hornejdolnej do chemickych procesov zlozenia amynokyselin.
Pripadne by som uvital postrehy uzivatelov SWcka a 1.4ky ako im to taha a ci plpne nalozeny nema pocit, ze motor vyplazuje jazyk a lize aj travu okolo cesty aby si pomohol.
Dakujem...
P.S. Neda mi nenapisat, ze KIA sa vyraba v Teplicke nad Vahom a nie v Ziline, by som chcel vidiet ako ten zavod stoji uprostred Ziliny...