od tomaslanger » 22.01.2016 19:52
Zdravím, konečně jsem našel někoho se stejným problémem. Mám nový ceed 1,6gdi rok. úplněty stejné problémy, s tím že jsem už zkoušel různé kombinace jako vypnout klimu, radio, počkat po otočení klíčku v první poloze až se načte celý systém. Nic nepomáhá, jakmile je pod 6 stupňů nad nulou dělá to téměř vždy. Mě se ani nezdá že na to má vliv počkat 30 sec, řekl bych déle. V servisu se k tomu moc nemají, jenom zmíili něco v tom smyslu jako naznačujete vy, že má prioritu asi katalizátor, ale že neví a diagnostika je čistá. Řešil jsem to min týden když tam auto bylo na opravě odřeného nárazníku několik dní. SAmozřejmě řekli , že jim to nedělalo. Tak nějak jsem se s tím smířil - až do chvíle, kdy jsem hned po nastartování vyjížděl doleva na frekventované silnici a ve chvíli kdy jsem se chtěl rozjet jsem místo akcelerace téměř zastavil a zůstal stát napříč silnicí. Chtěl bych to nějak řešit, možná když nás bude víc, bude to lepší. U nového auta je něco takového podle mého názoru neakceptovatelné. Auto nemám garážované, takže to řeším každý den. Někteří píší že když nejdřív couvají a pak zařadí 1 tak jim to nedělá, mi to dělá i po krátkém zacouvání. Už to ještě někdo jiný řešil se servisem?