Jinak filtr vymontovávat nechci. Mám v plánu projít emisemi.píše bungee3 ,DPF, filtr pevných částí, nemá vliv na emise, tam se měří něco jiného

aspoň zatím, mluvím z vlastní zkušenosti, u auta před

, jsem vysekal filtr a metodik v značkovém servisu, můj známý provedl úpravu, že to fachčilo bez něj a v pohodě, emise jse udělal výborně, tak jak bylo uvedeno na štítku auta

(motor 2,2 HDi, upravenej od počátku skoro na 175 HP, filtr nevydržel ani 100 tisíc km

a repase ještě nebyly, a pro smůlu podle VIN dvě auta vyrobené po mém už měla možnost regenerování, a to bývalo v servisu, ale to jsme zjistili až při provádění daného úkonu, když to nešlo realizovat

, tak jsem se rozhodl pro vykuchání, ale aby vše fachčilo, tak jsem do nádrže na močovinu(aditivum)dával naftu s VIF, toto se dávkovalo vždy při tankování, čím se víc otvírala nádrž tak se víc dávkovalo, než jsem na to přišel, pak stačilo při rozsvícení kontrolky zastavit a otevřít nádrž a domnělé aditivum jsem nemusel dávat

auto bylo bez filtru, který spíš motoru škodí jak pomáhá,i, včetně dopadu na prostředí

, nejeden krát v zimě na sněhu běžel motor, aby se auto prohřálo a odsněžilo běželo i půl hodiny a pod výfukem nebylo černé kolečko, flek, byl jsem z toho mile překvapen