therion píše:Nedokazu si predstavit jak se muze motor takto zastavit. I zadreny motor ztraci vykon postupne. Zrovna tyhle motory jsou nadprumerne spolehlive a dobre udelane.
Ano mali ste pravdu , v prvom servise kde auto bolo servis ovane po záruke bolo posúdene ako zadretý motor,auto kúpene za 63€ ako šrot pre syna, auto odtiahnutie do garáže kde som chcel odskúšať čo popisujem v tomto vlákne, aj som to urobil a nešlo to s pákou cez meter.Auto odtiahnuté do servisu kde servisujem moje firemne auto fiat doblo. Ano kupte si motor a my vymenime super tak som kupil z Bazoš.sk zaručene dobry za za 700€ samozrejme po namontovaní do auta biely dym s výfuku a tlakovanie do vodneho chladenia ,praskle tesnenie pod hlavou alebo hlava, volám predávajúcemu , nevedel som doneste späť vrátim peniaze, nekomentujem. Kupujem další motor so zárukou z Liberca motor preberám v Ostrave za 1200€ a ďalšia demontáž a montáž. Hura auto ide ale zle štartuje v chlade , asi žhavenie , ale vy ste chcel prehodiť motor, dobre to zvládnem v garáži všetky 4 zle čo tiež nechápem. Zo servisu beriem auto a dva motory , jeden kupeny cez bazoš a druhy pôvodny 440000 km a vykladam v garaži . Skušam ukázať synovi takto funguje motor ktorý ma pokazene tesnenie pod hlavou (pekne pretočíš ) a tento je zadretý ,nepretočíš. Ale motor šiel preočiť pekne v pohode tak teraz som pochopil aky som k..ot. Spomenul som si že kolegina povedala že spojkový pedal padol na podlahu a zo servisu volali že spojka a spojkové ložisko sa rozpadlo totálne , tak moja teória že sa niečo z rozbitého spojkového ložiska dostalo medzi spojkový prítlačný kotuč alebo unášač s ozubením a frame motora. Som smutný ale už nejak to prežijem a suhlasim že tieto motory su asi spolahlive a chyba môže byť aj niekde inde. Po tejte skusenosti viem ale rozdiely ktore su v konštrukcii motora HiGH vz. LOW aj ked su oba označene D4FB, vačkova hriadeľ a časovenie. Ak by niekomu pomohlo budem rad lebo mňa to stálo hodne.