Důležité upozornění |
---|
![]() ![]() Více se dozvíte zde https://www.kia-club.org/viewtopic.php?p=195579#p195579 |
Ingdave píše:U mne jde spotřeba stále dolů přes zimu jsem jezdil za 7-7,3 pak na jaře něco kole 6 a teď 5,4-5,6. Jinak celková průměrná spotřeba od začátku je 6,14. Jezdím hlavně ve městě, pořád na semaforech svítí červená a to naštve, Ostrava se začíná dopravními kolapsy přibližovat Praze. Jinak asi před 14 dny jsem jel trasu Ostrava - Brno - Ostrava na otočku, udělal jsem si osobní rekord za 1 hodinu a 15 minut jsem byl v Brně, rychlost na dálnici mezi 160 a 180, ve dvou místech 200 a celková spotřeba téhle cesty byla 7,5
Připojím se taky, ale až za 26 dní ju?olin píše:Ingdave píše:U mne jde spotřeba stále dolů přes zimu jsem jezdil za 7-7,3 pak na jaře něco kole 6 a teď 5,4-5,6. Jinak celková průměrná spotřeba od začátku je 6,14. Jezdím hlavně ve městě, pořád na semaforech svítí červená a to naštve, Ostrava se začíná dopravními kolapsy přibližovat Praze. Jinak asi před 14 dny jsem jel trasu Ostrava - Brno - Ostrava na otočku, udělal jsem si osobní rekord za 1 hodinu a 15 minut jsem byl v Brně, rychlost na dálnici mezi 160 a 180, ve dvou místech 200 a celková spotřeba téhle cesty byla 7,5
Protože Tě rádi uvidíme na dalším srazu, uvítal bych, kdyby ses připojil k výzvě mbirona (srpen - měsíc bezpečné jízdy) a nejen v srpnu. Jak říká můj
kamarád: "Pět minut v lidském životě nic neznamená ..."
mbiron píše:ingdave se urcite prida, je to kamarad a ten me podpori, ze?
Zpět na Motory / Pohonné ústrojí