lys036 píše:Happy:
Tomu se až nechce věřit...
Ale to bych tedy rád nějakou radu... Protože motor sice občas vytočím, přeci jen je to dobré, ale jinak nějak dravě nejezdím, takže těch tvých 6,2-6,5 je opravdu dobrých a rád bych věděl jak na to...

To by si mohl konkurovat i CRDI...
mad:
Taky klobouk dolů, protože i těch 7 něco je super... A jinak hluk při tak nízkých otáčkách je opravdu divný, takže bych s tím zajel do servisu...
Nevím, co k tomu napsat, snad jen vyfotit údaj z PP, i když tím bych vás asi taky nepřesvědčil. Přes léto, když jezdím s klimou, tak se to ustálí na 6.6, ale výše to nejde. Žádný loudal nejsem, dost často taky jezdím přes kopcovitý terén, když vyrážím na zahradu. Nepodnikám trasy delší než 70 km, většinou tak do 30 km, nehoín to za studena a pedál mám sešlápnutý úměrně počtu otáček, nikdy to netahám na plno odspodu. Prostě dodržuju předpisy, na okreskách nedivočím, nevím, co bych poradil. Je ale pravda, že v nějakých kolonách většinou nepostávám. A jezdím buďto sám nebo s manželkou a dcerou, ale ta se nepočítá, protože má 9 kilo a manželka má 55 kg i s oblečením, plus kočárek, takže ono to dohromady výjde tak, jako kdybych vedle sebe vezl jednoho chlapa. Takže vlastně ve dvou. Nevím, co víc dodat. Zezačátku jsem měl spotřebu nižší. Tam se to drželo kolem těch 6.2 - 6.4 podle PP. Jsou jiné věci, které mi vadí, spotřeba mezi ně nepatří. Už jsem to tu někde psal. Znal jsem člověka, který s motorem X20XEV -2.0 16V ve Vectře B jezdil za 5.5 - 6 l. Prostě to jenom lechtal a oči pořád na PP. Prostě se dá, já kdybych to držel trochu víc pod krkem, asi bych se pod 7 taky nedostal.