Hučení motoru při studeném startu v mrazu

Motor, spojka, převodovka a vše kolem.

Re: Hučení motoru při studeném startu v mrazu

Příspěvekod vladislav » 02.03.2011 23:27

Hoši mám dotaz..Jaké auto vlastnite???Nedá se to z Vašich profilů ani z těchto příspěvků zjistit??? :?
vladislav Neuvedeno
Fanda vozů Kia
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

2. sraz Kia-Club.org (1) 3. sraz Kia-Club.org (1) 4. sraz Kia-Club.org (1) Osobnost klubu (1)

• Finanční podpora Kia-Club.org
    CZ: Číslo účtu / kód banky: 2600362987/2010
    SK: Příkaz zadejte jako SEPA platbu (nikoliv jako platbu do zahraničí). Pro SEPA platbu je potřeba zadat číslo účtu ve formátu IBAN. IBAN: CZ9220100000002600362987 , BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX

Příspěvekod sykino » 02.03.2011 23:40

ja mam kia ceed 2008 1,4 CVVT :))
sykino Muž
Uživatel fóra
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Příspěvekod Happy » 03.03.2011 12:48

Aha, to je tím, že jsem tu od od změny systému nebyl (to už je hodně dlouho) a nedoplnil jsem si informace. Jak bude chvilka, doplním. Mám 2007 cee'da 1.6 benzín CVVT.
Happy Neuvedeno
Přispěvatel fóra
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Příspěvekod Pujo » 03.03.2011 16:08

Ja mam Ceed 2010 FL 1,6 CVVT, mam problem, je jedno ci je motor studeny alebo zohriaty ,ze ked necham hodenu rychlost a auto je tym padom brzdene iba motorom, zacne sa pri otackach cca 2400 - 2000 ozyvat taky piskavy zvuk(pri inych otackach to zatial nerobi), ale uz sa to sem tam objavi aj ked pridavam a som na urovni 2000ot., ale to hned zmizne.
V autorizovanom servise nejako s tym nic nvedia, resp. sa im do toho nechce.... uz som dostal aj odpoved typu,ze mozem skusit iny servis ci s tym nahodou nieco nevedia spravit. Tak to som mal uz najozaj dost, aby som kvoli vhodnemu servisu lietal po celom slovensku a haldal servis kde mi to budu vedeli odstranit.Miesto toho aby si to oni riesili pripadne aj so Zilinou.....
To uz hranici z drzostou taka odpoved...
Kia Cee'd 1,6 CVVT,FL 2010
Pujo Muž
Uživatel fóra
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Kia cee'd (2010)
11400 km @ 6.5 l/100km

Příspěvekod Žuky » 27.12.2015 21:48

Ako tak citam toto postarsie vlakno, tak to hucanie pri jazde okolo 90-tky na 5° prevodovom stupni som postrehol v tomto chladnom vlhkom pocasi aj na mojom Ceede mk2. No pokial mi nahodou prave vtedy nehucalo cosi ine v hlave :lol: .
Kia Cee´d SW II 1.4 CVVT Amber
Žuky Muž
Fanda vozů Kia
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Kia cee'd SW II (2014)
50000 km @ 7.5 l/100km

Předchozí

Zpět na Motory / Pohonné ústrojí