Instalace radia do vozu:Tak o vikendu jsem se na to vrhl, zabralo mi to asi 6h, kdy tak 2h zabralo to ruzne foceni postupu a odbihani.
K radiu je instalacni sada vsech moznych kabelu a sroubky. Navic objednane je na obrazku zadni parkovaci kamera a demontazni oranzove naradi.
radio01.jpg
Na internetu jsem se dozvedel, ze je treba napojit kabel oznaceny
BREAK na kostru (GND), chce-li prehravat video i za jizdy, protoze jinak radio dovoli prehrat video jen, kdyz stojite a mate zatazenou rucku a k ni pripojeny tento kabel. Po spusteni radia jsem zjistil, ze tato funkce se da v menu vyrusit, tak jsem to zbytecne propojoval

radio02.jpg
0. odpojil jsem baterku
1. je treba demontovat kryt kolem radici paky, ktery zahrnuje i horni odkladaci prihradku, nejlepe to jde zabrat rukama zevnitr kolem radici paky, protoze veskere zacvaky, ktere ho drzi jsou kolem radici paky, na cele u kastliku jsou uz jen sikme koliky, ktere zapadaji do stredove konzole palubky
radio03.jpg
radio04.jpg
2. nasledne se musi demontovat mala konzole se zapalovacem a zasuvkou, na jeji spodni hrane jsou dve vybrani na docela siroky sroubovak, takze je treba jen poradne zabrat, plast se sice hodne prohne, ale pak povoli dva zacvaky, ktere konzoli drzi u spodku
radio05.jpg
radio06.jpg
3. pri oddelani konzole jsem si vsiml jak moc je zapraseny vnitrni senzor klimatizace, ktery meri teplotu a vlhkost ve voze, tak jsem konzoli odpojil a sel vyscistit senzor

radio07.jpg
Senzor ma v sobe motorek s vrtulkou, aby to tahlo vzduch k nemu, takze to bere i prach z interieru
4. konzoli nebylo treba odpojovat, stacilo ji nechat vyset na dratech, aby nebranila pristupu ke
dvema sroubum, ktere drzi bocni ozdobny ramecek a taky aby se uvolnila prostor po odendani panelu ovladani klimatizace, protoze jednotlive moduly jsou do sebe zapasovany pres dva zuby trcici z dalsiho modulu (jsou videt na spodni casti klimatizacniho modulu)
5. po odsroubovani sroubu prisla na radu demontaz ozdobneho ramecku, nejlepe to jde zacit od spodni casti, tahanim za vnitrni cas na kazde strane, taky se mi hodilo demontazni naradi pri paceni smerem nahoru
radio08.jpg
6. pri demontazi ramecku je treba dat pozor v horni casi, jeho soucasti je info panel (airbag, hodiny) lze ho odpojit nebo odsroubovat, odpojit se mi ho moc nedarilo, tak jsem ho odsrouboval (taky jsem se chtel vyvarovat pripadne chybe airbagu, kdybych ho zpet spatne pripojil, tak by mi pak svitila kontrolka airbagu a musel bych si jet nechat do servisu vymazat chybu)
radio09.jpg
radio10.jpg
radio11.jpg
7. dalsim krokem bylo uvolneni panelu klimatizace, protoze opet pridrzoval samotne radio pres vystupky na jeho ramecku, stacilo povolit 4 srouby na stranach a slo ho povytahnout a nechat vyset na kabelech
radio12.jpg
8. na radu prislo radio, ktere drzi na 4 sroubech skrze dve kovove konzole, vcelku pakarna bylo odpojeni konektoru, nejvic jsem se pral s tim hnedym

radio13.jpg
9. pri instalaci noveho radia je treba z nej nejdrive demontovat pojistne/transportni srouby na vrchu radia
radio14.jpg
10. nasledne je treba demontovat puvodni kovove konzole ze stareho radia a pridelat je na nove radio, protoze jinak neni radio mozne pripevnit do stredove konzole
radio15.jpg
Konzole maji na jedne strane zahnuty zobacek, ktery ma zapadnout do diry v plechu radia. Nove radio nic takoveho nemelo, takze ten zobacek je treba narovnat, taktez nove radio nema prolis pro zapustene vystupky na hlavy sroubu

Takze na radu prislo vrtani a pilovani spodni diry v uchytech, protoze ta slouzi jako stredici pres trn v palubce, bylo ji treba na obou stranach protahnout tak o 2-3 mm (viz. cerne ozaceny smer ubrani na dire na obrazku)
radio16.jpg
Diry na uchyceni konzoli na radiu jsou a sedi dobre

Taktez ramecek je stejne konstrukce a profilu i s uchyty do dalsich modulu.
radio17.jpg
11. protoze radio ma vestavenou GPSku, tak bylo treba nekam umistit GPS antenu, chytil jsem se inspirace z jednoho ruskeho serveru a dal ji na nevyuzite misto ve stredove konzoli a to na odnimatelny kryt nad hodinami
radio18.jpg
radio19.jpg
radio20.jpg
12. GPS antena je magneticka, ale ja ji potreboval prilepit na rovnou plochu, takze z krytu jsem vyrizl zebrovani, prilepil antenu oboustrankou a jeste to pojistil lepidlem z tavne pistole
radio21.jpg
13. nacvakl jsem kryt zpet a zacal zapojovat potrebnou kabelaz do radia
radio22.jpg
Veskere dodane prechodky a propojovaci kabely sedely vuci zapojeni, jak je v aute, nebylo treba nic prepojovat
Z leva: anteni kabel, modry konektor je zasuvka pro GPS antenu, modry hranaty konektor je ovladani z volantu, konektor vedle je AUX z dolni konzole, dalsi je konektor pro USB z dolni konzole, pak tam nemam zapojeny vstup od zadni parkovaci kamery a ty spodni konektory ani nezminuju, taktez jsem nepouzival externi mikrofon, ktery je soucasti baleni, uplne v pravo je napajeci konektor spolecne s vystupy na vsechny repro.
Rikal jsem si, ze bude asi treba zaizolovat nejak ty svazky kabelu, protoze ty jejich prechodky nemely na sobe nic proti vybracim, kdyby se klepaly za radiem. Jenze, kdyz jsem zjistil, ze se mi za radio skoro nevejdou (a to nevyuzivam veskere konektivity na zadni strane

), tak jsem to tam nechal jen namacknute na sebe.
14. ted uz jen nasledoval zpetny postup: zasroubovani radia na misto, zasroubovani panelu klimatizace, nasroubovani info panelu na ramecek a nazvaknuti ramecku, pripojeni spodni konzole a nacvaknuti a nacvcaknuti konzole kolem radici paky
15. vysledek je tento
PRED:radio26.jpg
PO:radio23.jpg
radio24.jpg
radio25.jpg
Radio ma bohuzel jeden vizualni defekt

, ktery se snazim vykomunikovat s vyrobcem, ale zatim delaji mrtveho brouka

Cudlik VOL+ je oproti ostatnim cudlikum lehce natoceny a vystouply, takze jestli nebudou reagovat, tak zkusim vlastni napravu, nejakym vypodlozenim apod. stejnak ho nepouzivam, protoze mi funguje ovladani z volanu. Ktere se v radiu da plne nastavit a i predefinovat reakce dle potreby

Uz asi vim, proc si cesky preprodejce toho radia za nej uctuje asi 24tis. Kč

mozna proto, ze kdyby narazil na stejnyho cloveka, jako jsem ja, ktery by reklamoval treba ten cudlik, tak stale jeste vydela, kdyz mu zaplatit ty radia skoro 3

Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.