Pohon 4x4

Trápí Vás něco na voze?

Pohon 4x4

Příspěvekod tomka.j » 16.01.2010 19:04

Ahoj všm . Včera jsem si přivezl Kia Sorento 2007 v dieslu a automatu, černá metalíza, ochrané rámy a vbéžové kužiů Je to krásný mazlíček, ale už se bohužel potýkám s malým problémem. A to jest kolečko na přepínání pohonu 2x2, 4x4 a 4x4 low.
Nelze mi přepnout zpět na pohon na zadní kola a vůbec netuším čím by to mohlo být a při jízdě mi v tom nepříjemně cuká.( s kolečkem lze otáčet, ale nereaguje ) Znál by prosím někdo nejakou radu co bych měl udělat?
tomka.j Muž
Nováček
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

• Finanční podpora Kia-Club.org
    CZ: Číslo účtu / kód banky: 2600362987/2010
    SK: Příkaz zadejte jako SEPA platbu (nikoliv jako platbu do zahraničí). Pro SEPA platbu je potřeba zadat číslo účtu ve formátu IBAN. IBAN: CZ9220100000002600362987 , BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX

Re: Pohon 4x4

Příspěvekod Jirka N. » 16.01.2010 22:38

Já mám sice permanentní 4x4 s manuálem, ale zásada je že u mého provedení se řazení redukce dělá v klidu u stojícího auta a trvá to několik vteřin. V mém případě s vyšlápnutou spojkou. Koukni se do návodu na postup, já mám dojem že provedení jako zadokolka má mírně odlišný postup.
Jirka N. Muž
Fanda vozů Kia
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Příspěvekod tomka.j » 17.01.2010 11:11

Dik za radu, juknul jsem do manualu a problem byl v tom, ze mi to pri zarazene poloze P nelze delat nic a neprepne se to nikam, musi byt zarazeno na N a pak vsechno klape jako hodinky. Uz jsem se lekl ,ze je neco porouchane a auto bude muset hned po koupi do servisu. :x Jeste jednou diky Jirka
tomka.j Muž
Nováček
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Příspěvekod slava » 17.01.2010 19:39

To jsme celí my, chlapi. Když něco nejde už potřetí, tak otevřeme manuál. Dělám to taky tak! :roll:
S pozdravem :kia: za všechny, všichni za :kia: :thu:
slava Muž
Fanda vozů Kia
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

4. sraz Kia-Club.org (1) 5. sraz Kia-Club.org (1) 6. sraz Kia-Club.org (1) 7. sraz Kia-Club.org (1) 8. sraz Kia-Club.org (1) 9. sraz Kia-Club.org (1) 10. sraz Kia-Club.org (1) 12. sraz Kia-Club.org (1) 16. sraz Kia-Club.org (1)
17. sraz Kia-Club.org (1) 18. sraz Kia-Club.org (1) 21. sraz Kia-Club.org (1) Sponzor (2) Osobnost klubu (1) Organizátor srazu (1)

Kia PRO_cee'd (2009)
35000 km @ 6.8 l/100km

Příspěvekod tomka.j » 17.01.2010 20:33

slava píše:To jsme celí my, chlapi. Když něco nejde už potřetí, tak otevřeme manuál. Dělám to taky tak! :roll:

:D jojo je to tak a nevím proč dělám to tak vždycky, ale na obhajobu málokdy se k tomu manuálu dostaneme, prostože my chlapi jsme vesměs šikovní ;)
tomka.j Muž
Nováček

Zpět na Závady