Chrastivý zvuk

Trápí Vás něco na voze?

Chrastivý zvuk

Příspěvekod mirzal » 16.11.2010 20:21

Ahoj, z motora vychádza slabý chrastivý zvuk, keď zapnem klimu tak prestane, ak ju vypnem po chvíľke sa odjaví znovu. Kontroloval som napnutie remeňov, zdajú sa mi v poriadku. Neviem čo to môže byť.
mirzal Muž
Uživatel fóra
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

• Finanční podpora Kia-Club.org
    CZ: Číslo účtu / kód banky: 2600362987/2010
    SK: Příkaz zadejte jako SEPA platbu (nikoliv jako platbu do zahraničí). Pro SEPA platbu je potřeba zadat číslo účtu ve formátu IBAN. IBAN: CZ9220100000002600362987 , BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX

Re: Chrastivý zvuk

Příspěvekod Nymburák » 17.11.2010 08:51

Ahoj, u Octavie jsem měl podobný problém..., který jsem neřešil. Po čase jsem našel "kolečko" u motoru. Mechanik mi řekl, že se rozpadlo spojkové ložisko u klimatizace. Ale jistě můžeš mít i jiný zdroj zvuku než mnou popisovaný.
Sorento 2,2 145 kW, 6M, 45,000 km
Nymburák Muž
Uživatel fóra
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Kia Sorento II (2010)
45000 km @ 7.70 l/100km

Příspěvekod gizmino » 20.11.2010 16:12

ahojky , ja som mal podobný problem pri minulom aute, opel Zafira a išiel som do servisu a bol tam nejaký zadrhel s klimou. Ale v pohode to urobili a bol pokoj. Teraz v pondelok 15.11.2010 som lupil Sorento,tak dufam, že budem spokojný dosť dlho. ;)
gizmino

km @ l/100km

Příspěvekod roman mikus » 21.11.2010 10:37

cauko,
mne sa taketo nieco stalo pred mesiacom. ked som otocil koleckom na zmenu teploty, zavrcalo to. v ramci zaruky mi to dali do poriadku.

mirzal píše:Ahoj, z motora vychádza slabý chrastivý zvuk, keď zapnem klimu tak prestane, ak ju vypnem po chvíľke sa odjaví znovu. Kontroloval som napnutie remeňov, zdajú sa mi v poriadku. Neviem čo to môže byť.
roman mikus Neuvedeno
Uživatel fóra
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Kia cee'd (2008)
32 km @ 5.0 l/100km

Zpět na Závady