Dneska jsem od Dolnis Mukařov dovezl intercooler a další příslušenství a musím je velice pochválit za vše okolo objednávky. Jen co je horší tak zašal prolínat chladič vody a díky zimnímu solení je v háji a tak ho musím taky vyměnit. V poslední době je toho nějak moc a doba klidného provozu je po 9 letech v háji.
Finanční podpora Kia-Club.org CZ: Číslo účtu / kód banky: 2600362987/2010 SK: Příkaz zadejte jako SEPA platbu (nikoliv jako platbu do zahraničí). Pro SEPA platbu je potřeba zadat číslo účtu ve formátu IBAN. IBAN: CZ9220100000002600362987 , BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX
Dneska jsem dokončil opravu a použil jsem originální Intercooler, nový chladič Nissens a silikonové redukce od do88 Schweden. Ty jsou daleko lepší než velice drahé originální a pouze gumové KIA redukční spojky. Zatím to vypadá super po prvním nastartování a doufám že to minimálně vydrží dalších 9 let jako nyní vymontované díly.
Kia cee'd (2007), Hyundai Santa Fe II (2007), Kia Sorento II (2010), Kia Sorento II (2013), Kia cee'd GT II (2017), Kia Stinger (2017), Kia Sorento IV (2021)
Vypadá to dobře, při pohledu na ty hadice můžeš tvrdit, že jsi to stavěl na Dakar Přiznávám, že to je poprvé, co vidím na chladiči vzduchu ventilátor, ale asi má vzhledem k určení auta své opodstatnění.
Subaru Outback 2.5i Executive Renault Megane Grandtour GT 1.6 TCE EDC 151kw - prodáno ceed II 1.6 GDI FIFA 99kw - prodáno ceed SW 1.6 CRDi 85kw - prodáno
To je tím že si všecna auta vylepšuju podle své představy. Sorento je ještě poctivá technika a kovařina. Proto se dá i dobře improvizovat a ty silikonový spojky byly za 1/2 toho co stojí gumový u .