Ahojte. poprosil by som vas o radu ohladom Sorenta 2005 2,5 CRDI , 5 stupnovy manual . Mam taky problem ze pri preradovani prevodovych stupnov od 1 - 4 je zvuk motora bezproblemovy , ci pri vacsich otackach alebo pri malych na prevodovych stupnoch 1,2,3,4 ten motor ide krasne , ale akonahle preradim na 5 prevodovy stupen motor zacne mat cudny vzuk ako keby ho dusilo alebo v nom nieco chrcalo . Bolo mi povedane ze to asi budu kruzky piateho prevodoveho stupna alebo lozisko . Opravu aj s vymenou oleja mi nacenili na 1000€ . Mate prosim vas niekto nato iny nazor alebo doporucenie co s tym treba robit alebo co by s tym mohlo byt? Dakujem
Finanční podpora Kia-Club.org CZ: Číslo účtu / kód banky: 2600362987/2010 SK: Příkaz zadejte jako SEPA platbu (nikoliv jako platbu do zahraničí). Pro SEPA platbu je potřeba zadat číslo účtu ve formátu IBAN. IBAN: CZ9220100000002600362987 , BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX
Zkusit jiny servis, hadamje to cena z autorizovaneho servisu. Chce to nejaky jiny, ktery se specializuje na prevodovky.
cee'd (2007), Hyundai Santa Fe II (2007), Sorento II (2010), Sorento II (2013), cee'd GT II (2017), Sorento IV (2021), Stinger (2017), Sportage IV (2017), Sorento III (2018)
Praveze to nebol autorizovany servis . Odporucili mi menit kotuce alebo kruzky piateho prevodoveho stupna a vsetky loziska . Tie dva kruzky sa pohybuju cenovo okolo 300€ a tie loziska na prevodovke okolo 400€ . samozrejme povedali ze treba vymenit aj oleje a aj s pracou sa im cena hned vysplhala na tych 1000€ . Preto som sa chcel spytat aj tu ci niekto nahodou nemal taky problem a ako ho popripade riesil....
Tak i tak doporucuji se zeptat jeste nekde jinde. Vzdyt je to skoro cena pulky nove prevodovky
cee'd (2007), Hyundai Santa Fe II (2007), Sorento II (2010), Sorento II (2013), cee'd GT II (2017), Sorento IV (2021), Stinger (2017), Sportage IV (2017), Sorento III (2018)
strasna palka vo finale by si mozno zohnal lacnejsie prevodovku niekde na vrakovisku, ktora bude funkcna...alebo ak niekto rozpredava na nahradne diely. Inak drzim palce nech sa to vyriesi k co najlepseij tvojej spokojnosti
Akustickévlny,šíriacesazozdrojavľudskomhrdle,saodraziaodbariérygeologickéhopôvodusosilouadekvátnouk pôvodnému impulzu. (Ako sa do hory volá, tak sa z hory ozýva.)
Dakujem . Telefonicky som zohnal este jeden servis kde povedali ze sa zmestia do 600€ len je to trochu dalej od mesta kde byvam ale stale lepsie ako 1000€ . Dam vediet ako som dopadol a co s tym v skutocnosti naozaj bolo .