Nazdar chlapi, mam problem. Objavila sa mi voda na koberčeku spolujazca. Ked som objavilo sa to po dazdi, ale pouzival som klimu tak neviem. Chytal som veci za odkladacou skrinkou, nieco cierne tam bolo mokre, myslim ze to je filter klimy , take okruhle cudo, tak neviem ci som natiahol vodu z vonku, alebo mi z niekadial preteka. Poradte pls ...
Finanční podpora Kia-Club.org CZ: Číslo účtu / kód banky: 2600362987/2010 SK: Příkaz zadejte jako SEPA platbu (nikoliv jako platbu do zahraničí). Pro SEPA platbu je potřeba zadat číslo účtu ve formátu IBAN. IBAN: CZ9220100000002600362987 , BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX
Vyklop schránku u spolujezdce a vytáhni kabinový filtr abys zjistil, jestli je voda v sání větrání, nebo tam teče jinudy. Vdech je totiž zvenku na straně spolujezdce, jenže je pod krytem a k tomu má hodně vysoký plechový okraj, takže si nemyslím, že by se voda dostala tamtudy.
Kia Sportage II (2005) 4x4, 2.0 CVVT 16V DOHC, Active Ex
Závada odstránena. Pod kapotou pri léme medzi priestorom motora a priestorom nasávania vzduchu bolo povytiahnuté a zalomené tesnenie. Praktický pri bežnom používani kapoty. Aspoň že len to ...