mir.jar píše:ako presne myslis "volnejsia"? Ze ide lahsie, alebo viac ju treba zatiahnut?
Katikakus píše:@elem Tak si ji nech pri servisni prohlidce nastavit. Rucni brzda je mechanicka a lanko sa casem vytaha, takze potrebuje dostelovat. To neni zavada, to je vlastnost dana konstrukci. U kazdeho auta ktere jsem doted mel bylo potreba pri prvni prohlidce rucku dotahnout, pak uz to bylo v pohode.
Mirdas1 píše:Zdravím,
tak se mi stalo už podruhý následující : po nastartování motoru se ozve plechově rachtavý zvuk , který zmizí cca za 1 až 2 vteřiny , pak již motor přede jak diesel má. Dělá to jen studený motor , např. po stání přes noc ,ale ne vždy. Oleje mám dost. Poraďte, máte někdo podobnou zkušenost ???
díky
Mirdas1, 1.7 CRDI
Patrik1974 píše:Ahojte takze mam nabehanych 2000km a postrehol som nejake tie mensie zavady takze opierka spolujazdca mi pri prejazde nerovnosti drnci akokeby mala volu v pravom uchyte (da sa to reklamovat?) mne to trosku osobne vadi pretoze je auto tiche a semtam po bratislavskych nekvalitnych cestach to je pocut a dalsia taka zavada mi zacala vrzgat vratna pruzina spojky (da sa reklamovat?) pri stlacani robi to aj pri vypnutom motore si myslim ze je to ta vratna pruzina. Inac zatial ziadne zavady som nepostrehol. A este sa chcem spytat ako ma presne fungovat rozbeh do kopca (pribrzdenie auta na cca 3sec) netreba pritom pouzit rucnu brzdu , lebo raz mi to zafungovalo v prievidzi pred jednym kruhakom zaradil dom jednotku stlacil spojku a auto sa automaticky pribrzdilo. Skusal som to aj potom pri vyjazde z apodzemnej garaze a nic. Ako to presne funguje?Dik. Patrik.Inac spotreba s tazkou nohou cca 9litrov.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé