Finanční podpora Kia-Club.org CZ: Číslo účtu / kód banky: 2600362987/2010 SK: Příkaz zadejte jako SEPA platbu (nikoliv jako platbu do zahraničí). Pro SEPA platbu je potřeba zadat číslo účtu ve formátu IBAN. IBAN: CZ9220100000002600362987 , BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX
Vymena te paky u sedacky se resi v ramci reklamace (zdarma), jedna se o spatne nadesignovany dil, ktery je moc vysoko a tak se da zmacknout nohou pri vystupovani
cee'd (2007), Hyundai Santa Fe II (2007), Sorento II (2010), Sorento II (2013), cee'd GT II (2017), Sorento IV (2021), Stinger (2017), Sportage IV (2017), Sorento III (2018)
...super pristup. Ja som sa bol informovat v servise /BA, Tuhovska/ na problem s "houpanim" 1.7 CRDI. Servis sa este nestretol s touto zavadou a ponukli mi diagnostiku. Pockam ako dopadnes a potom sa objednam do servisu - nech im mozem poradit .
Fakt to vypadá, jak nějaké sci-fi, člověku se až nechce věřit, že se takhle dokážou starat o jednoho zákazníka. Pokud to ale takhle vyřešili, tak super Také by mě zajímalo, pokud se jedná o SW úpravu, jestli je tedy ta chyba ve všech 1.7 motorech
Pekne, taky mne zajima, jestli je to u vsech, ja to teda nepozoruju, nicmene doufam, ze si ten soubor s upravou nekam ulozili na disk a daji ho k dispozici ostatnim servisum
Tak to fakt valím kukadla.... mám tu závádu stejnou můžeš mě prosím napsat třeba do SZ v jakém servisu kia jsi toto řešil. Případně bych to použil pro ulehčení celé akce co bude následovat s mou Sportage. Moc díky a doufám že už budeš mít klidný chod motoru,vím jak to otravuje
...neuveritelne aku akciu Tvoj servis zorganiozoval - klobuk dole. Asi ma viac pripadov s "houpanim" 1.7 CRDI a potrebuju dostatok dat na analyzu. Daj vediet ci sa po prekonfigurovani riadiacej jednotky problem nezopakuje.
Naposledy upravil gabo dne 18.06.2011 20:07, celkově upraveno 1