822EX píše:pracujem v mobise a patral som po dovode preco sa nemontuju u nas obidve strany svetla osvetlene...a vraj preto lebo EU legislativa ma na zadne osvetlenie nejake parametre a keby svietili obe polovice prekracovali by limity..pre US trh su urcene obe svietiace polovice pretoze tam maju povolene vyssie limity svietivosti/koniec koncov ako pri vsetkom/ takze namontovat mozete..rovnako ako idem aj ja..prepdokladam ze ziadny "Organ" pri policajnej kontrole nebude behat s Luxmetrom popri svetlach ci neprekracuju limity...
822EX píše:hej ..v Mobise..preto som kupil Kiutie zadne svetla su take nedotiahnute no...ale chvalabohu sa to da riesit tymi pre US...zajtra idem riesit s mojim korejskym sefom ci by sa nedali objednat tie svetla od dodavatela pre mna v ramci "specialnej objednavky" pretoze u nas take nedrzime :/ ak sa budu dat objednat...dam vam vediet a mozeme popripade zbuchat aj viac parov pre ludi co by to chceli..ak nie nezostava nam nic ine ako kupit priamo na nete...dam vediet..
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé