Závady u nové KIe SPORTAGE

Trápí Vás něco na voze?

Re: Závady u nové KIe SPORTAGE

Příspěvekod vladislav » 30.05.2011 20:04

Já myslím,že děláte dobře.. :thu: Také bych to řešil hned od začátku..Hlavně se nenechte odbít slovy..To je normální atd..Čím víc po tom půjdete tím dřÍve to budou řešit..Klucí od Vengy se také trápili dlouho s tím vymazáváním spotřeby a koukal jsem už se asi našlo řešení...Držím Vám palce .. :drink:
vladislav Neuvedeno
Fanda vozů Kia
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

2. sraz Kia-Club.org (1) 3. sraz Kia-Club.org (1) 4. sraz Kia-Club.org (1) Osobnost klubu (1)

• Finanční podpora Kia-Club.org
    CZ: Číslo účtu / kód banky: 2600362987/2010
    SK: Příkaz zadejte jako SEPA platbu (nikoliv jako platbu do zahraničí). Pro SEPA platbu je potřeba zadat číslo účtu ve formátu IBAN. IBAN: CZ9220100000002600362987 , BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX

Příspěvekod stevolc » 30.05.2011 21:13

no mne to tiez par krat urobilo, to "cukanie motora", ale od vtedy je klud...
stevolc Neuvedeno
Uživatel fóra
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Kia Sportage III (2011)
300 km @ 5.3 l/100km

Příspěvekod Mirdas1 » 03.06.2011 11:01

Mirdas1 píše:Zdravím všechny majitele Sportage,
jsem cca 6 měsíců spokojeným majitem 1.7 CRDI , najeto cca 8000 km , výbava comfort , vše OK, jen při přejezdu nerovností něco klepe z pravé strany. Snažil jsem se pozorovat , vyndat vše pohyblivé a zase poslouchat , ale nezjistil jsem co to klepe. Někdy se mi zdá, že to slyším zepředu, jindy zezadu .Máte někdo podobné zkušenosti, nemůže to být tlumič či jeho uchycení nebo volný nějaký čep ???
Díky za vaše postřehy

Mirdas 1

Tak jsem to klepání nevydržel a objednal se do servisu do Čestlic.Nemáte někdo s tímto servisem nějaký zkušenosti.
Jinak dám vědět , jak jsem dopadl.

Mirdas1, 1.7CRDI
Mirdas1 Neuvedeno
Uživatel fóra
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Příspěvekod M@jkl » 03.06.2011 12:43

Mirdas1 píše:
Mirdas1 píše:Zdravím všechny majitele Sportage,
jsem cca 6 měsíců spokojeným majitem 1.7 CRDI , najeto cca 8000 km , výbava comfort , vše OK, jen při přejezdu nerovností něco klepe z pravé strany. Snažil jsem se pozorovat , vyndat vše pohyblivé a zase poslouchat , ale nezjistil jsem co to klepe. Někdy se mi zdá, že to slyším zepředu, jindy zezadu .Máte někdo podobné zkušenosti, nemůže to být tlumič či jeho uchycení nebo volný nějaký čep ???
Díky za vaše postřehy

Mirdas 1

Tak jsem to klepání nevydržel a objednal se do servisu do Čestlic.Nemáte někdo s tímto servisem nějaký zkušenosti.
Jinak dám vědět , jak jsem dopadl.

Mirdas1, 1.7CRDI

je pravda že tam něco klepe i v mojí sportage ale spíše zepředu z palubovky(pravá strana) a potom úplně děsně po dálnici D 11 kolem Prahy klepou opěrky hlavy :) málem jsem dostal nerva nežli jsem sjel z dálnice :shock: , tak dej vědět jestli na něco přijdou.
M@jkl Muž
Fanda vozů Kia

Sponzor (3)

Kia Sportage III (2014)
20800 km @ 5.8 l/100km

Příspěvekod gabo » 03.06.2011 13:50

stevolc píše:no mne to tiez par krat urobilo, to "cukanie motora", ale od vtedy je klud...

... moj Sportage 1.7 CRDI tiez "cuka". Citit to pri ustalenej rychlosti :evil: a prejavuje sa to nahodne. (rozna teplota motora, rozne otacky...)
Mam najazdene cca 7500km.
gabo Muž
Uživatel fóra

Kia Sportage III (2010)
31000 km @ 6.1 l/100km

Příspěvekod Sportage 1,7 CRDI » 06.06.2011 18:04

.
Naposledy upravil Sportage 1,7 CRDI dne 21.06.2011 21:27, celkově upraveno 1
Sportage 1,7 CRDI Neuvedeno
Uživatel fóra

Příspěvekod elem » 06.06.2011 22:06

Tak to funguje vsude v takovych tovarnach. Byl jsem i v TPCA Kolin a to stejne. Neskutecna automatizace.
KIA Sportage III 2011 1,7 CRDi Comfort + Obrázek
elem Muž
Přispěvatel fóra

Sponzor (1)

Kia Sportage III (2011)
17000 km @ 6.5 l/100km

Příspěvekod Mirdas1 » 08.06.2011 09:19

Hezký den všem,

chtěl bych se s vámi podělit o zkušenost se záruční reklamací ohledně klepání podvozku při přejezdu nerovností ( viz. můj příspěvek ze dne 3.6.) .
Reklamoval jsem v servisu Kia v Čestlicích, technik se projel se servicemanem, klepání slyšeli a vzali auto do dílny.Po kontrole konstatovali, že náprava OK a problém budou zadní tlumiče. Nabídly jejich výměnu za tužší z dvoulitru, tak jsme to hned domluvili na 16.6. ráno.Doufám, že to bude jak říkají, samozřejmě dám o výsledku záruční opravy vědět.
Placení 0, chování všech z :kia: vynikající , příjemné ....prostě super. Byl jsem velmi příjemně překvapen . :)

Mirdas1, 1.7 CRDI
Mirdas1 Neuvedeno
Uživatel fóra

Příspěvekod kapitan » 08.06.2011 17:01

Po dvou dnech jsem si všimnul,že spoj levého blatníku nelicuje s hranou dveří.Byl odskočen ven o 2-3 mm.Včera jsem jel ještě do servisu pro vanu do kufru,takže jsem to prodejci hned ukázal.Po konzultaci s technikem bylo auto ihned převezeno na dílnu a po 20-ti min.už bylo vše OK.Povolit šrouby,slicovat a teď je to dokonalé.Přístup v Autobond Ostrava byl výborný!!
Škoda Superb 4 L&K,2,0 TSI
VW Polo 1,0 TSi
Kia Rio 2007
KIA Sportage; Comf+;1,6GDi - prodáno
kapitan Muž
KIA Family

9. sraz Kia-Club.org (1) 15. sraz Kia-Club.org (1) 18. sraz Kia-Club.org (1) 19. sraz Kia-Club.org (1) 21. sraz Kia-Club.org (1) 23. sraz Kia-Club.org (1) 24. sraz Kia-Club.org (1) 25. sraz Kia-Club.org (1) 27. sraz Kia-Club.org (1)
Sponzor (13) TOP sponzor (2) Nejvzdálenější účastník srazu (1)

Skoda Superb (2016)
0 km @ 0 l/100km

Příspěvekod mir.jar » 08.06.2011 17:03

robis si v kufry kupelnu? :lol:
...viem, viem, to je ina vana, ale nemohol som si to odpustit :D
Kia Sportage 2011, 2.0 CRDi, predny nahon, vybava EX + doplnok: cuvacia kamera, GPS, subwoofer, stredovy reprak
mir.jar Muž
KIA Family

10. sraz Kia-Club.org (1) 11. sraz Kia-Club.org (1) 12. sraz Kia-Club.org (1) 13. sraz Kia-Club.org (1) 14. sraz Kia-Club.org (1) 15. sraz Kia-Club.org (1) 16. sraz Kia-Club.org (1) 19. sraz Kia-Club.org (1) Sponzor (3)
Nejvzdálenější účastník srazu (4)

Kia Sportage III (2011)
70000 km @ 7.5 l/100km

Příspěvekod MinQ » 09.06.2011 08:16

Mirdas1 píše:Hezký den všem,

chtěl bych se s vámi podělit o zkušenost se záruční reklamací ohledně klepání podvozku při přejezdu nerovností ( viz. můj příspěvek ze dne 3.6.) .
Reklamoval jsem v servisu Kia v Čestlicích, technik se projel se servicemanem, klepání slyšeli a vzali auto do dílny.Po kontrole konstatovali, že náprava OK a problém budou zadní tlumiče. Nabídly jejich výměnu za tužší z dvoulitru, tak jsme to hned domluvili na 16.6. ráno.Doufám, že to bude jak říkají, samozřejmě dám o výsledku záruční opravy vědět.

Ahoj. Tak to boli tlmice? Tipoval som stabilizacne tyce (teda aspon mne to tak povedali). Mne ich menili v zaruke po 19.000 km (a mam dvojliter).
MinQ Muž
Přispěvatel fóra

Sponzor (1)

Příspěvekod Mirdas1 » 09.06.2011 15:00

Stabilizační tyče prý mám OK, ty tlumiče teprve budou měnit a tvrdí , že jo to tím.Už prý u několika 1.7 CRDI měnily a pomohlo to. Tak uvidím .Po výměně budu informovat.
Jinak mám najeto necelých 10. tis.

Mirdas1, 1.7CRDI
Mirdas1 Neuvedeno
Uživatel fóra

Příspěvekod vladislav » 09.06.2011 17:05

Budou to ty tlumiče.. ;)
vladislav Neuvedeno
Fanda vozů Kia
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

2. sraz Kia-Club.org (1) 3. sraz Kia-Club.org (1) 4. sraz Kia-Club.org (1) Osobnost klubu (1)

Příspěvekod Sportage 1,7 CRDI » 09.06.2011 19:05

.
Naposledy upravil Sportage 1,7 CRDI dne 21.06.2011 21:31, celkově upraveno 2
Sportage 1,7 CRDI Neuvedeno
Uživatel fóra

Příspěvekod vladislav » 09.06.2011 19:11

Tak to tedy klobouk dolů za ten přístup.. :thu: :kia:
vladislav Neuvedeno
Fanda vozů Kia

PředchozíDalší

Zpět na Závady