Mirdas1 píše:Zdravím všechny majitele Sportage,
jsem cca 6 měsíců spokojeným majitem 1.7 CRDI , najeto cca 8000 km , výbava comfort , vše OK, jen při přejezdu nerovností něco klepe z pravé strany. Snažil jsem se pozorovat , vyndat vše pohyblivé a zase poslouchat , ale nezjistil jsem co to klepe. Někdy se mi zdá, že to slyším zepředu, jindy zezadu .Máte někdo podobné zkušenosti, nemůže to být tlumič či jeho uchycení nebo volný nějaký čep ???
Díky za vaše postřehy
Mirdas 1
Mirdas1 píše:Mirdas1 píše:Zdravím všechny majitele Sportage,
jsem cca 6 měsíců spokojeným majitem 1.7 CRDI , najeto cca 8000 km , výbava comfort , vše OK, jen při přejezdu nerovností něco klepe z pravé strany. Snažil jsem se pozorovat , vyndat vše pohyblivé a zase poslouchat , ale nezjistil jsem co to klepe. Někdy se mi zdá, že to slyším zepředu, jindy zezadu .Máte někdo podobné zkušenosti, nemůže to být tlumič či jeho uchycení nebo volný nějaký čep ???
Díky za vaše postřehy
Mirdas 1
Tak jsem to klepání nevydržel a objednal se do servisu do Čestlic.Nemáte někdo s tímto servisem nějaký zkušenosti.
Jinak dám vědět , jak jsem dopadl.
Mirdas1, 1.7CRDI
stevolc píše:no mne to tiez par krat urobilo, to "cukanie motora", ale od vtedy je klud...
Mirdas1 píše:Hezký den všem,
chtěl bych se s vámi podělit o zkušenost se záruční reklamací ohledně klepání podvozku při přejezdu nerovností ( viz. můj příspěvek ze dne 3.6.) .
Reklamoval jsem v servisu Kia v Čestlicích, technik se projel se servicemanem, klepání slyšeli a vzali auto do dílny.Po kontrole konstatovali, že náprava OK a problém budou zadní tlumiče. Nabídly jejich výměnu za tužší z dvoulitru, tak jsme to hned domluvili na 16.6. ráno.Doufám, že to bude jak říkají, samozřejmě dám o výsledku záruční opravy vědět.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé