pacesol píše:Včera jsem na pivu otevřel s vysokým manažerem Direct otázku "schořelé"Lehce se pousmál a ptal se mne jakým pojištěním že to ten pán měl pojištěné to auto. No přeci havarijním. A uvědomil jsem si absurdnost této diskuze. Toto přeci není havárie ale porucha s následkem. O čem je tedy diskuze. Zeptal se mne jestli bych šel po požáru bytu reklamovat televizi když by byla podle hasiče možnou příčinou požáru. Z ohořelého kusů něčeho se moc přesně nedá určit, jesli believe od not believe. Výrobce může a asi nemusí věřit expertíze hasicu. Ti hledají příčinu pozaru. Našli misto. Ovšem co bylo iniciací nepotřebují vědět. Pokud by auto polil ředidlem a zapálil, tak by to asi poznali. Ohnisko je pro ně v prostoru umístění turba a to jim stačí. Výrobce se k tomu může postavit jak uzná. Jestli turbo prasklo vinou výrobní vady nebo neodborným zásahem???? To je na zvážení. Pro něj pojišťovna postupovala správně a likvidoval by to stejně. Technická závada je přece i přeskočený rozvoďák a zničeny motor. Napadlo by někoho to likvidovat z havarijního pojištění?
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé