Ten isty problem som mal hned od kupy auta,presne na tom istom mieste. Servis v tom nevidel problem,ze nieco dotiahli a vycistili to a to uz je 6 rokov. Mal by som to pozriet
Kia Sportage 1.7CRDi Sand Track+coolovesvetla+Turbo GDI maska+Stebel TM80 Magnum horn
Finanční podpora Kia-Club.org CZ: Číslo účtu / kód banky: 2600362987/2010 SK: Příkaz zadejte jako SEPA platbu (nikoliv jako platbu do zahraničí). Pro SEPA platbu je potřeba zadat číslo účtu ve formátu IBAN. IBAN: CZ9220100000002600362987 , BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX
Od fungel nova si mal stym problem?..to iste som spravil v podstate aj ja,..vybral precistil poskladal,..zatial je to v poriadku,je sucho okolo senzora..leen teraz uz ten pocit zeee coked, neprenikalo toho oleja nejak vela spod toho senzoru,..ale bolo mokro,ten kruzok spadol stoho senzora nizsie a tak uz nemalo co tam tesnit a bol volny ..
Caute tiez som mal podobny problem a cca 6 mes. dozadu som to naokolo utesnil cervenym silikonom (nie moc dobry pristup tam kde to slzi) a doteraz tam mam sucho takze neriesil som.
a prečo s tým nejdete do servisu chalani? však pokiaľ je auto v záruke, tak sa to v rámci záruky vymení nechápem prečo dávate loctite tam, kde nepatrí ak tečie olej, respektíve slzí, problém je v okružku (môže byť seknutý), alebo slabý moment myslím, že torque tam je okolo 1,0-1,2 kgm (10-12 Nm)
Taak keby to bolo este v zaruke tak to neriesime asi nieee,..ale uz je to ok,..aspon zatial je sucho...ide oto zee je tazko asi tam dopasovat okruzok,..jedine asi len vynenit aj snimac ku ktoremu je j okruzok alebo pretesnit silikonom..