6F427515-A07C-4104-8F03-CFA767197E87.jpeg
Zdravim Vás, len sa chcem podeliť s vami o moju skúsenosť s rádiom. Ak niekto nad tým zvažuje, tak mu to možno pomôže. Rozhodol som sa pre nejaké Android radio, keďže som tam mal to klasické. Dodanie bolo na sk za nejaké 3-4 dni s kompletným príslušenstvom a perfektne zabalené. Montáž som si robil sám, stačí len rozobrat tu veľkú plochu pred spolujazdcom a len z časti to okolo tachometra, vyberie sa staré radio, prepoja sa káble na nové a všetko sa späť poskladá. Nemusíte nič pajkovat, ani všelijako spájať nejaké drôty. Viete si v rádiu nastaviť zapínacie logo (napr.

). Som s tým maximálne spokojný, zvuk je oveľa lepší a aj hlasnejší ako s originálnym rádiom, navigácia, tv, filmy. A akékoľvek aplikácie si tam môžte dať ako do telefónu, spotify, waze, OBD2 atd atd. Ja som si objednal aj cuvaciu kameru, takisto maximálna spokojnosť. Pri cuvacej kamere už je potrebné “spájať drôty” čiže už to nie je tak ľahké ako radio pre úplného amatéra. Ale nie je to nič ťažké.. radio je rýchle, má perfektnú kvalitu displeja ( toho som sa bál najviac). Proste bál som sa že to bude klasické lacné radio z činy. Ale prekvapilo má, displej veľmi kvalitný, rýchly, ovládanie na volante si viete nastaviť podľa seba a je oveľa rýchlejšie ako s originálnym rádiom.. čiže to je len taká moja skúsenosť s niečom takým. Ak by sa niekto niečo chcel spýtať, kľudne sa pýtajte. Napísal som to len kvôli tomu, že s tým môžem niekomu pomôcť. Lebo ja keď som hľadal nejaké tipy pre radio, tak všetky boli 3-4 ročne, kde recenzovali ešte android 6…
Ja som radio zakupil z Ali, značka JunSun. Pošlem Vám aj link aby ste to rýchlejšie našli. Radio prišlo kuriérom, žiadne clo.
https://a.aliexpress.com/_mKADmbX
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.