Ahoj, chci vyměnit rádio Pioneer (nainstalované ve výrobě) za rádio 2DIN s bluetooth. Ale k tomu je potřeba vyndat šuplík a rámeček pro 1DIN rádio a já nevím jak. Vypadá to, že se musí vyndat celý panel s ovládáním topení a ventilace. Nemáte někdo popis jak na to. Nechce se mi tam dávat rádio 1DIN, má moc malá tlačítka.
Finanční podpora Kia-Club.org CZ: Číslo účtu / kód banky: 2600362987/2010 SK: Příkaz zadejte jako SEPA platbu (nikoliv jako platbu do zahraničí). Pro SEPA platbu je potřeba zadat číslo účtu ve formátu IBAN. IBAN: CZ9220100000002600362987 , BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX
Skoc na www.youtube.com a do okna hledani kombinuj tato slova: Sportage, 2 DIN, radio, remove, 2007 Primej link ti neposlu, mam Youtube blokovany
cee'd (2007), Hyundai Santa Fe II (2007), Sorento II (2010), Sorento II (2013), cee'd GT II (2017), Sorento IV (2021), Stinger (2017), Sportage IV (2017), Sorento III (2018)
To už jsem hledal, Sportage je tam jen nová. Rozebírají tam jinou KIU, ale taky urvou jeden úchyt packy a do toho se mi moc nechce. Potřebuju do auta rádio s bluetooth a nemám rád malé knoflíky na rádiu. Tak jsem chtěl 2DIN, ale je problém nějaké s bluetooth a velkými knoflíky sehnat.
Je to docela jednoduché, musí se sundat ten stříbrný "kovový " rámeček - pozor je to plast. Začneš dole, do škvírky nějaký širší šroubovák, nebo lépe něco plastového vlevo i v pravo a postupně dojdeš až nahoru, pod krytem jsou šroubky.