Mozete prosim nieco skusit?
Dajte si na radiu v nastaveniach nech hraju hlavne zadne repraky. Neviem ako to je na tych kde nieje LCD. S tymi kde je LCD je to v nastaveniach v audio.
Je tam obrazok auta zhora a taka znacka co ukazuje kde ma byt stred. Posunte to uplne dozadu.
Ako vam to hra? Mam na mysli hlasitost.
Alebo inak. Ak to mate na strede, je hlasno hudba a sedite vzadu. Nemate pocit, ze hudba ide hlavne zpredu?
Ja som si nejaky cas myslel, ze nejdu zadne repraky, lebo ludia co sedeli vzadu hovorili, ze im to nehra, ze to ide spredu.
Ja som potom skusal nastavit nech hraju hlavne zdane, lenze som to robil za jazdy

... cize som to moc dobre noetestoval.
Preto som tu pred casom tvrdil, ze nehraju.
Dnes som sa s tym hral na parkovisku a zda sa mi, ze tie repraky hraju moc slabo. Ale hraju.
Ak to posuvam dozadu tak hudba akurat hrozne zoslabne, ale pocut ju aj zo zadu.
Teraz neviem ako su myslene tie zadne repraky, ci to nieje len na robenie priestorove zvuku a cely system je urobeny aby si to uzili ludia vpredu. Ak je to tak tak je to OK,
ale ak to ma byt aj tak aby aj ty vzadu dobre poculi, tak nieco nieje v poriadku.
Ako toto pisem a spatne citam, tak zacinam mat pocit, ze je to noazaj len na echo, cize aby bol zvuk priestorovy.
Divne, ze dali taketo repraky dozadu ku noham.
Kia Sportage 2011, 2.0 CRDi, predny nahon, vybava EX + doplnok: cuvacia kamera, GPS, subwoofer, stredovy reprak