Snad si nemyslite, ze som nehaldal, hladal som, hladali v autorizaku, dokonca Nemci z Kie napisali, ze to nejde...
Takze vy ked vypnete motor pri hlasitosti dajme tomu 2, tak po opatovnom nastartovani mate stale 2 ? Ste si isti, pripadne mozete to overit ?
A takisto ked dvihate telefon, tak mate automaticky zapnuty mikrofon ? (Mne to robi na LG aj na SE aj na Nokii).
Ak vam to ide, tak kde je teda problem... Este ma tak napada, na zadnej strane manualu k navi je cislo produktu, mate tam MFL62880525 ?
Ak by ste mi to pozreli, bol by som vam velmi vdacny, mohol by som to riesit potom reklamaciou.
Hodim sem aj ten mail, po nemecky toho vela neviem, tak som musel verit tomu prekladu co tam je.
Lautstärke einstellen
Drehen Sie den Lautstarkeregler ( )
des Bedienungsfeldes.
Hinweis
Beim Ausschalten merkt sich das Gerat
automatisch die aktuell eingestellte
Lautstarke. Beim nachsten Einschalten
des Gerates wird diese Lautstarke wieder
eingestellt.
Beim Aus-/Einschalten des Gerates mit
einer eingestellten Lautstarke von unter
5 wird die Lautstarke automatisch auf
den Wert 5 erhoht.
Beim Aus-/Einschalten des Gerates mit
einer eingestellten Lautstarke von uber
25 wird die Lautstarke automatisch auf
den Wert 25 gesenkt.
Z toho sú podstatné hlavne posledné dva odseky : v prípade, že sa prístroj vypína s hlasitosťou nižšou ako 5, bude po naštartovaní hlasitosť automaticky nastavená na úroveň 5.
A ak je pri zhasínaní motora hlasitosť vyššia ako 25, bude po ďalšom naštartovaní znížená na 25.
Pre mňa vcelku zvláštna logika, ale takto sa to má správať.
Vy ste spomínali, že zákazník jazdí s navigáciou nastavenou zhruba na úrovni 3, takže mu to vždy bude zvyšovať hlasitosť na 5 (to odhadol zákazník správne).
Softvérová úprava v tomto prípade ani nie je veľmi možná ..... A este dik za uvitanie vladislav, som rad ze niekomu ta recenzia pomohla
A dik tiez za ten napad s nadstavenim prednych/zadnych reprakov, asi to bude jedina moznost...