Důležité upozornění

:!: Nově je možno si pořídit klubové podložky RZ/SPZ :!:

Více se dozvíte zde https://www.kia-club.org/viewtopic.php?p=195579#p195579

Gps navigace

Vše kolem elektroinstalace a elektronických prvků.

Gps navigace

Příspěvekod lihai » 12.11.2010 09:31

Chci si koupit auto audio s GPS od http://www.cargpsnavi.com/kia-navigation_c92
Je to v pořádku?

Edit BEDA: tema presunuto.
lihai Neuvedeno
Nováček
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

• Finanční podpora Kia-Club.org
    CZ: Číslo účtu / kód banky: 2600362987/2010
    SK: Příkaz zadejte jako SEPA platbu (nikoliv jako platbu do zahraničí). Pro SEPA platbu je potřeba zadat číslo účtu ve formátu IBAN. IBAN: CZ9220100000002600362987 , BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX

Re: Gps navigace

Příspěvekod cristal » 29.11.2010 14:06

No myslím, že toto audio sa dosť rozoberalo tu : viewtopic.php?f=155&t=1091
ak sa nemýlim
cristal Muž
Uživatel fóra
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Kia Sportage II (2008)
103000 km @ 9.5 l/100km

Re: Gps navigace

Příspěvekod Tony » 29.11.2010 16:25

tuto http://www.cargpsnavi.com/kia-carnival- ... dnbl6v2g16 jsem měl já a myslím že můžu doporučit. sice se mi pos*rala :D ale to jsem měl snad jen smůlu protože mám odkaz na španělské forum kde tyto navigace má spousta lidí a jsou spokojení. je šikovná. velký kvalitní displej, dva sloty na SD karty s velikostí tuším 16gb každá (jeden GPS a druhá data - rychle to načítá mp3 i když tam máte 8gb dat - super), handsfree mě trochu zklamalo nefunguje jako např. u HF od nokii nebo parottu že tam máte importovaný seznam lidí ale funguje pouze jako prostředník. tedy když vám někdo volá tak se vám objeví číslo a vy dáte přijmout. takže doporučuju mít mobil někde po ruce (např. v držáku hned vedle). fm tuner je mnohem lepší než origoš, má vývod na ovládání na volantu, na couvací kameru, přehrává dvd včetně divx. pokud by měl někdo zájem mám i mapy v češtině od garminu pro celou evropu (dostal jsme je jako dárek od prodejce). za ty prachy je fakt super. pro srovnání kenwood nwbo pioneer stojí 20tisíc a více :D
Tony aka FUCKER LUCKER in CoD World and LUCKER1984 in WoT
Kia cee´d 1,6 CRDi EX+
najeto 118 000 km

Tony Muž
Fanda vozů Kia
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

6. sraz Kia-Club.org (1)

Kia cee'd (2007)
118000 km @ 6 l/100km

Zpět na Elektronika